Op je paasbest met Lush

Ontspanning door Marlies

Pas geleden was ik chagrijnig. Dat is nooit fijn, maar in dit geval was het met name voor mijn vriendje bijzonder onprettig. Bijna huilend van puur sagrijn, stond ik voor hem en hij zag nog maar één oplossing. Hij liet mijn bad vollopen met warm water en gooide mijn laatste Lush-bal erin. Dat laatste zou op zich reden genoeg zijn om opnieuw te gaan huilen en stampvoeten, maar niets was minder waar. Ik gleed in het zalig ruikende water en het gewenste effect bleef niet achterwege. De rest van de dag was ik vrolijk en gezellig. Vriendje blij, ik blij.

Nu is het geen toeval dat hij het risico nam om opnieuw een huilbui over zich heen te krijgen door mijn allerlaatste roze Lush-bal in het water te gooien. Hij weet dat ik enorm opgewekt word van de producten van Lush. Je kunt me bijna niet gelukkiger maken. Want waar ik ook ben; zodra ik de Lush-winkel alleen al ruik wordt mijn wereld al gauw zo'n 20 graden warmer. Shoppen, niet één van mijn hobby's, in Frankfurt is opeens een stuk leuker wanneer er een Lush-shop blijkt te zijn. Ik leg het liefste overal Lush-ballen neer, zodat mijn huis ruikt naar een Lush-winkel. Ook mijn auto is onderworpen aan een Lush-metamorfose: in plaats van zo'n suf dennenboompje heb ik er tegenwoordig een zeepje van Lush liggen. Mijn auto ruikt heerlijk!

Het is dus altijd een feest om de beautyproducten van Lush te gebruiken. En Lush zelf slaat geen enkele feestdag over om haar klanten nog eens extra te verrassen met lekkere producten om lekker te genieten tijdens de feestdagen. Kerst, Sinterklaas, Halloween, het feest wordt een stuk leuker als je lekker ruikt en er op je Lush-best uitziet. Ook voor de Paasdagen heeft het team weer fijne producten ontwikkeld.

Denk bijvoorbeeld aan de Honey Bun Emotibomb. Bij uitstek geschikt voor eerste Paasdag, als je absoluut geen zin hebt om die verplichte familiebezoekjes af te leggen.  Dit schattige konijntje zorgt ervoor dat je helemaal vrolijk onder de douche vandaan stapt. Leg hem op de bodem van je douchecabine, zodra de waterstralen de emotibomb raken begint deze te bruisen en ruik je de heerlijke geuren van bergamot en sinaasappel. Wedden dat zelfs je familie je humeur niet meer kan verpesten?

Een ander bijzonder 'Paaselijk' item is het roze paasei Happy Easter Egg Candy Fluff voor in bad, met bloemetjes! Dit ei, met een zalige snoepjesgeur, is maar beperkt verkrijgbaar in de Lush-winkel of op de website. Dus wees er zo snel mogelijk bij!

Als je aan Pasen denkt, dan denk je aan vrolijke lente-kleuren, frisse geuren, paashazen, maar ook vooral kippen en paaseieren. De Hippy Chick Bath Ballistic zorgt voor een lentefris briesje in jouw badkamer door een zalige geur van grapefruit en citrus. Wedden dat je op je paasbest aan je eitje zit?

Je kunt de producten heel gemakkelijk online bestellen!

Fijne Pasen!