AfterGarlic bestrijdt knoflookgeur

Eten door Jet

Knoflook is lekker en gezond. Helaas veroorzaakt het eten van knoflook een erg onprettige geur. Iets wat je wilt vermijden op je eerste date, een sollicitatiegesprek of een andere sociale bezigheid. Kauwgom en mondverfrissers bieden geen of slechts een tijdelijke 'verlichting'. Gelukkig is er nu een oplossing tegen deze ongewenste geur: AfterGarlic!

AfterGarlic is een kauwtablet gemaakt van natuurlijke werkzame ingrediënten. Peterselie, chlorella en mint zorgen ervoor dat we na het eten van knoflook geen last meer hebben van ongewenste geuren uit mond, maag en poriën.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, ontstaat de knoflookgeur niet alleen in de mond, maar voornamelijk in de maag. Na het eten van knoflook vormt zich in de maag een zwavelverbinding die op de lange termijn wordt opgenomen in het bloed en vervolgens via de poriën wordt uitgestoten. Deze zwavelverbinding veroorzaakt onder andere ook de onprettige geur uit de mond. De ingrediënten chlorella en peterselie-extract, die in AfterGarlic zitten, neutraliseren deze zwavelverbinding in de maag en voorkomen daarmee de onprettige mondgeur en de geur afkomstig uit de poriën. Daarnaast zorgen mint en menthol voor een directe frisse smaak in de mond. Ook de volgende dag zijn AfterGarlic-gebruikers vrij van knoflookgeur!

En?
Het kauwtablet is niet bepaald heel lekker te noemen, maar zeker niet vies. Meteen al proef je een frisse, pepermuntachtige smaak in je mond. Ook heb ik inderdaad het gevoel dat het 'dieper' werkt, mijn maag wordt rustiger. Of het de knoflooksmaak compleet laat verdwijnen, ben ik niet helemaal zeker van, maar het werkt in ieder geval beter dan een kauwgommetje.

AfterGarlic is voor 2,99 euro verkrijgbaar in een meeneemverpakking van tien kauwtabletten bij onder andere Albert Heijn en De Tuinen. Kijk voor meer informatie op www.aftergarlic.com.