Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Jonge modebloggers front row

Tavi is de trotse eigenaresse van Tavi-thenewgirlintown. Op deze blog schrijft Tavi over alles wat met mode te maken heeft en neemt daarbij geen blad voor haar mond. En blijkbaar wordt dat gewaardeerd: haar blog is namelijk een groot succes! Zelfs zo'n succes dat de jonge fashionista regelmatig wordt uitgenodigd voor de grootste modeshows. Met haar bijzondere eigen smaak wordt Tavi gezien als high-fashion muze; alle grote designers willen met haar in contact komen en overspoelen haar met kado's. Tavi heeft het tot the in crowd geschopt!

De jonge diva wordt met de dag beroemder: niet alleen in Amerika, maar ook in Japan is ze een echte ster. Ze werd afgelopen november uitgenodigd als eregast van de Comme des Garçons's party en verscheen in verschillende tijdschriften.

Niet iedereen is echter blij met de jonge modecriticus... Toen zij wederom front row bij de show van Christian Dior in Parijs zat, belemmerde ze het zicht op de catwalk door de grote strik die ze in haar haren droeg. Paula Reed, redactrice van de Britse Grazia, liet op Twitter weten: "Bij Christian Dior. Het valt niet mee om een modeshow te volgen terwijl de enorme strik van Tavi het beeld belemmert. We zijn heus wel fan van kinderen, maar dan wel als ze zitten waar ze moeten zitten. Op de grond."

En alsof Tavi niet jong genoeg is, lijkt haar plaats nu te worden ingenomen door de kleine Katie, die nog maar 5 jaar oud is! Als gastblogger van het online modetijdschrift Racked National doet ze tijdens de New York Fashion Week verslag van de shows (uiteraard front row), interviewt ze bekende ontwerpers en modellen en gaat ze met haar fashion icons op de foto. Haar aantekeningen bestaan vooral uit sterretjes, hartjes en woorden als 'like' en 'hate'. Is dit een grap?