Speeltjestest: Sensuele stimulator

Intiem door Redactie Ze.nl

In totaal hebben wij 121 mailtjes ontvangen voor het testpanel van Ze.nl en yayayes!. Wat een goed teken dat zo veel vrouwen in Nederland en België opkomen voor hun seksuele lusten en genieten van seksspeeltjes... Chapeau! Uit al deze mailtjes hebben we uiteindelijk de volgende drie meiden gekozen:

Panellid nummer 1
Naam: Puck
Leeftijd: 34 jaar
Relatie: getrouwd en moeder van een mooie dochter
Waarom meedoen? Na jaren vol seksuele onvrede en gebukt te gaan onder het taboe, weet ik nu hoe het voelt om na te gloeien van een goede beurt met mezelf!

Panellid nummer 2
Naam: Jeanine
Leeftijd: 20 jaar
Relatie: single
Waarom meedoen? Ik houd van seks en sinds ik geen vaste relatie meer heb, ben ik toch op de speeltjes aangewezen... Ik geef toe, het is geen echte seks, maar sommige apparaten krijgen mij tot hoogtepunten die mijn vriendjes nooit voor elkaar hebben gekregen!

Panellid nummer 3
Naam: Ayla
Leeftijd: 19 jaar
Relatie: vriendje
Waarom meedoen? Ik overweeg al een tijdje om een vibrator te kopen, maar op één op andere manier komt het er maar niet van. Ik praat vaak openhartig over seks met mijn vriendinnen en wil mijn reacties ook wel delen met de rest van de vrouwelijke bevolking!
 
Het eerste speeltje van deze reeks is de Sensuele stimulator.

Verpakking
Puck: 9 / Jeanine: 8 / Ayla: 8
Gebruiksaanwijzing
Puck: 9 / Jeanine: 8 / Ayla: 7,5
Kleur product 
Puck: 8 / Jeanine: 7,5 / Ayla: 8,5
Vorm product  
Puck: 9 / Jeanine: 9,5 / Ayla:8
Bediening  
Puck: 8 / Jeanine: 9 / Ayla:8,5
Gevoel in de hand 
Puck: 7,5 / Jeanine: 9 / Ayla: 7
Gevoel in je lichaam 
Puck: 7,5 / Jeanine: 10 / Ayla: 7
Geluid van de motor 
Puck: 8 / Jeanine: 7 / Ayla: 6,5
Kracht van de motor 
Puck: 8 / Jeanine: 10 / Ayla: 8
Variatie in snelheid 
Puck: 7,5 / Jeanine: 10 / Ayla: 8
Schoon te maken 
Puck: 10 / Jeanine: 10 / Ayla: 9,5

Raakte je opgewonden (ja/nee)?
Puck: Ja! 
Jeanine: Ja!
Ayla: Ja!

Zou je dit product vaker gebruiken (ja/nee)?
Puck
: Ja, zeker zoals hij beschreven wordt: als extraatje bij het voorspel
Jeanine: Ja!
Ayla: Ja!

Beschrijf dit product in drie woorden:
Puck
: Gebruiksvriendelijk / multifunctioneel / laagdrempelig (in gebruik en aankoop)
Jeanine: Elegant / multifunctioneel / verrassend
Ayla: Multifunctioneel / discreet / trendy

Algemeen rapportcijfer
Puck: 8,5
Jeanine: 9
Ayla: 8

Toelichting...
Puck:
Erg fijn dat ie niet op batterijen werkt, maar oplaadbaar is en 'startklaar' uit de verpakking komt. Een andere fijne bijkomstigheid is dat hij door de vormgeving geen verschrikte reacties van schoonouders veroorzaakt, hooguit de vraag of je een nieuwe telefoon hebt. Als je de stimulator onder de douchte gebruikt of met glijmiddel, werkt hij nog intenser. Helaas geen hoogtepunt voor mij, zat wel net op het randje. Nu ben ik daar een 'moeilijke' in, dus ik kan me heel goed voorstellen dat het bij een ander wel lukt!

Jeanine:
Het product is mij erg goed bevallen! De verpakking zag er ten eerste al erg stijlvol en luxe uit. Bij het openmaken van de doos kwamen me erg veel boekjes, losse kartonnetjes en onderdelen tegemoet, maar al snel was duidelijk waar het allemaal voor diende. Het product heeft een oplaadstation, dus geen gedoe met batterijen: Super! Het product is bij het uitpakken al voldoende opgeladen voor een 'vluggertje', ideaal als je niet kan wachten om het uit te proberen! Het opladen gaat heel gemakkelijk, net zoals de bediening! Er zijn maar drie knopjes en al heel snel wordt duidelijk waar deze voor zijn. De plus- en de minknop zijn er om de vibratiesnelheid in te stellen. Met de modusselectieknop stel je een vibratiemodi in: zo kun je het product op één frequentie laten trillen, maar ook om en om zacht en hard, of in een golvende frequentie! Het product kan gebruikt worden als massageapparaat en als speeltje, alleen of met een partner, erg multifunctioneel! Voor personen, of stellen, die nog nooit speeltjes hebben gebruikt is 'ie ideaal: het product ziet er erg onschuldig en stijlvol uit en kan langzaam van massageapparaatje tot speeltje worden gebruikt. De frequentiesnelheid is echt geweldig! Je kunt rustig beginnen en dan opvoeren tot een erg hoge snelheid. Door de vorm van het apparaatje kun je ervoor kiezen om één punt te stimuleren of ook het omringende gebied, wat kan zorgen voor een verrassend orgasme (en meer)! Samengevat vond ik het een geweldig product en zal ik dit zeker nog regelmatig gebruiken...

Ayla:
Toen ik hem aankreeg met de post was 'hij' ijskoud, maar net uit de verpakking was hij al gebruiksklaar (normaal dien je hem vier uur op te laden) en warmt hij snel op. Het is niet meteen het doorsnee speeltje, maar ziet er wel leuk uit. Ideaal voor het voorspel voor haar, ook leuk als massagespeeltje voor hem; zo heb je er beiden plezier aan. Meer dan opwinden deed bij mij niet; wil je echte hoogtepunten bereiken zijn er betere denk ik. Maar ideaal als eerste ontdekkingsspeeltje!

Benieuwd geworden naar dit speeltje, kijk dan snel op de site van yayayes en schaf 'm aan!