Je eerste grote liefde

Relaties door Jet

Ik zal hem nooit vergeten: mijn eerste liefde. Hoteldebotel was ik! Mijn vriendinnen en familie waren niet belangrijk meer, hij was mijn wereld. Doordat de verliefdheid zo sterk was, was er ook veel jaloezie en bezitterigheid van beide kanten en ging het uiteindelijk uit. Achteraf maar beter, want hoe meer relaties ik heb/ heb gehad, hoe meer ik leer. Toch zal ik hem never nooit vergeten en altijd een zwak voor hem houden...

De impact van een jeugdliefde is groot. Dit is gebleken uit een onderzoek van het maandblad Plus Magazine onder 467 senioren. Maar liefst tweederde (66%) van de 50-plussers wil hun jeugdliefde graag nog eens zien en ruim 83% denkt zelfs regelmatig aan hun oude vlam. Slechts 2% geeft aan dat ze hun jeugdliefde niet meer willen zien, omdat ze bang zijn dat hun huidige relatie hier de dupe van wordt.

De reden waarom ze hun oude liefje nog eens willen zien? Vooral uit nieuwsgierigheid (66%), maar stiekem ook om te weten of de oude gevoelens er nog zijn (6%). Het is dus echt waar: oude liefde roest niet!

Hoe zit het met jouw eerste grote liefde? Denk je nog vaak aan hem?  Ben je ooit helemaal over hem heen gekomen? En zou je hem nog eens terug willen zien?