Kadotips voor Kerst

Cadeaus & hebbedingetjes door Dagmar

Kerst is een gezellig feest dat door vrijwel iedereen gevierd wordt, maar de kerstinkopen willen wel eens wat stress veroorzaken. Aanschouw hier een aantal tips die jouw kersttijd een stuk relaxter maken. Alle cadeautjes zijn ook nog eens online te bestellen!

Warmhoudertjes
In december is het al aardig koud buiten en de ware koukleum heeft daar dan ook snel binnen last van. Wanneer je thuis op de bank hangt, is niets vervelender dan een stel bevroren tenen. Een leuk cadeau is dan ook lekker warme sokken of poezelige slofjes. Bij warme voetjes mag geen warm lichaam ontbreken: oftewel er is behoefte aan een mooi rood, satijnen huispak! En om je helemaal op de bank warm te houden mag een heerlijk plaid niet ontbreken! Koop cadeautjes waarmee je iemand warm de koude maanden door laat gaan, de krijger zal je eeuwig dankbaar zijn!

Lingerie
Met de feestdagen wil elke vrouw er sexy uitzien. Dit kan door middel van een sexy string, een prachtige bh of een mooie slipdress. Tijdens de kerstdagen wordt altijd de mooiste lingerie verkocht die niemand kan weerstaan, dus het is de perfecte tijd om iemand in het nieuw te steken! De mooiste exemplaren heb ik al voor je gezocht.

Smikkelen en smullen
Aaah, wie verheugt zich niet op alle lekkere hapjes tijdens de kerstdagen?! Een chocoladefontein, gourmetstel, fondueset en een gemakkelijke eierkoker zijn dan ook leuk om te geven. Kerst is namelijk een groot eetfestijn! En al dat heerlijke eten wat daardoor genuttigd kan worden, moet uiteraard ook gemaakt worden. Elke vrouw wil er zo hip mogelijk uitzien, zelfs in de keuken. Het is dan ook een leuk idee om een hip schort cadeau te geven onder de boom.

Kerstspullen
Eigenlijk is het al te laat als je kerstspullen voor de kerst krijgt, want je kunt er niet lang meer van genieten. Het volgende jaar kan je er wel optimaal plezier van beleven! Het brengt ook echt de kerstsfeer met zich mee. Een leuk Blond kerstservies of Blond kerstversiering voor in de boom. Wil je echt in de feeststemming komen? Dan mag een zingende Kerstman niet ontbreken als cadeau!

Lekker ruiken!
Kerst is het perfecte feest om iemand een geurtje cadeau te geven. Er zijn namelijk veel leuke feestjes en op een party wil iedereen heerlijk ruiken. Een echte aanrader is de Bruno Banani geschenkenset. Ook het geurtje van Jean Paul Gaultier doet het altijd erg goed! Het nieuwe geurtje van Cacharel, Scarlett, heeft een heerlijk sprankelende, charmante en gepassioneerde geur. Welke vrouw wil zo nou niet ruiken?

Dvd's
Tijdens de koude dagen is het heerlijk om wat dvd's op voorraad te hebben, zodat je altijd wat te kijken hebt. Het is dan ook een goed idee om een leuke kerstfilm als cadeau te geven. Er zijn veel verschillende films die het ware kerstgevoel naar boven kunnen halen:

Wil je iemand echt een geweldige kerst bezorgen? Geef dan een leuke dvd-box van Sex and the City of Friends. Succes gegarandeerd!

Veel plezier met online shoppen en maak er een geweldige Kerst van!