TIP: Just Living Perfume

Just Living Perfume produceert en ontwikkelt zelf huisparfums met geurstokjes. Het lekker ruikende product is een combinatie van parfum en etherische oliën, welke ook worden gebruikt bij aromatherapie. De geuren zijn van hoge kwaliteit, ruiken heerlijk en creëren verschillende sferen waarin je je helemaal thuis zult voelen. Zo kan gekozen worden voor een huisparfum dat de geest verfrist en hernieuwde energie geeft of voor een parfum wat rustgevend of ontspannend werkt.

Het assortiment van Just Living Perfume bestaat uit:

Cool Splash: Een bijna ongeëvenaarde frisheid! Alsof je op een hete zomerdag onder een koude douche gaat staan of op een koude winterdag met een zeewind over het strand wandelt. Door toevoeging van Chinese mint krijgt het parfum nog een extra dimensie.

Indian Summer: Een combinatie van een warme zwoele nazomerdag met de frisheid van een heldere koude nacht. Indian Summer creëert een sfeer waardoor jouw woonomgeving een baken van rust wordt. Het parfum bevat marjolein olie welke bekend is om het rustgevende karakter.

Rose: Een klassieke rozengeur die nog altijd zeer populair is. De zoete, verleidelijke bloemige geur met lichte warme accenten zorgt voor een romantische sfeer in jouw huisje. Rose heeft toevoeging van rozenhout olie, wat een gevoel van welzijn en geluk geeft.

Purity: met deze geur haal je een sprankelende geur met warme accenten in huis. Purity is geïnspireerd door de zuiverheid van een bronwater, de nevel van een waterval en door de geuren van enkel pure bloemen, zoals: lotus, cyclaam en witte lelies. De toevoeging van musk en hysop olie maakt de geur compleet.

Just Living Perfume wordt geleverd in een mooi vorm gegeven klassieke apothekersfles van een zware kwaliteit glas, voorzien van een kurk als sluiting. Dat maakt het parfum een leuke decoratieve toevoeging aan jouw huis. Als na de gemiddelde periode van drie maanden de vloeistof op is, kun je het flesje gewoon voor de sier blijven gebruiken.

Dit alles maakt Just Living Perfume een super leuk en origineel cadeau voor jezelf of iemand anders!

Kijk voor meer informatie op de website van Just Living Perfume.

Ze.nl mag enkele interieurparfums weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 23 december 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.