Leuke, goedkope Sinterklaaskado's!

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Iedereen viert Sinterklaas op een andere manier: de één doet nog steeds aan pakjesavond, de ander verrast iemand met een gekke surprise en weer anderen doet het oh zo leuke Sinterklaas(dobbel)spel.

Bij dit laatste koopt iedereen (over het algemeen) drie kado'tjes van rond de 5 euro om daar vervolgens om te gaan dobbelen. Super leuk om te doen, maar leuke kado's van rond de 5 euro vinden is helemaal niet zo gemakkelijk. Maar uiteraard is Ze.nl daar om jou te helpen! Wij geven jou een aantal suggesties zodat jij 5 december de allerleukste kado'tjes in het spel brengt. Want wat is er nou leuker dat iedereen om jouw spulletjes strijdt?!

Sieraden en accessoires
Diamonds are a girl's best friend... Sieraden vallen bij elk meisje in de smaak en hoeven helemaal niet duur te zijn. Zoals de sieraden van H&M! Maar denk ook eens aan mutsjes, wanten en ook heel leuk: zachte bedsokken van de Hunkemöller!

Dvd's
Welk meisje houdt er niet van om onder een zachte deken met warme chocolademelk naar een fijne film te kijken?! Daarom is een dvd ook altijd een populair Sinterklaaskado. Bij Bol.com vind je een hele hoop dvd'tjes voor maar 5,99 per stuk! Enkele suggesties zijn: A Walk to Remember, Chocolat, Serendipity en Cruel Intentions.

Seksueel getinte kado's...
Je kunt er ook voor kiezen om een iets spannender kado het spel in te brengen, wat gegarandeerd veel giechels zal opleveren! Mijn ervaring is dat seksueel getinte kado'tjes op één of andere manier altijd waanzinnig in trek zijn (het ligt natuurlijk wel aan het gezelschap). Of dat nou komt door alle wijntjes die genuttigd geworden of doordat veel vrouwen het zelf niet durven te kopen, geen idee: maar het werkt wel! Kies bijvoorbeeld voor een vibrerende penisring, een mini-vibrator of een string gemaakt van snoepjes!

Huis en koken
Veel vrouwen zijn dol op kokkerellen en altijd op zoek naar inspiratie. Daarom doet een leuk kookboekje het ook goed, bijvoorbeeld dit Hollandse kookboekje of een kookboekje met lekkere soepjes. Ook de dvd Kerstfeest bij Jamie Oliver met lekkere recepten en tips is een leuke optie. Naast kookgerelateerde kado's kun je ook denken aan leuke spulletjes voor het huis: stompkaarsen met leuke schaal, hippe vaasjes, plaids etc.

Beauty
Bijna elke vrouw houdt wel van een zijdezacht huidje en vindt het heerlijk om in de weer te zijn met crèmepjes, maskertjes en ander beautyspul. Deze naar kokosruikende scrubgel is een overheerlijk kado! Of stel een setje van verschillende maskertjes samen... Kijk ook eens op de website van Rituals en Greenlandshop voor leuke presentjes!

Grappige gadgets
Ik kies zelf meestal voor twee serieus leuke cadeautjes (die je zelf ook wel zou willen hebben) en één flauw, geinig product. Voor dat laatste kun je scoren bij winkels met leuke gadgets zoals de Expo, de Xenos of de Invotis Store (Leidsestraat 12). Ook online kun je goed terecht bij winkels als Nonplusultra.nl of Gadgetfabriek.nl. Enkele suggesties: een vleesetende plant, sudoku toiletpapier of een schattig warmwaterkruikje.

Mannen
In de meeste gevallen zal het Sinterklaasspel met een groep vriendinnen gedaan worden, maar soms komt het voor dat er ook mannen aanwezig zijn. Dat verandert natuurlijk de zaak: geen sieraden, maskertjes en vibrators... Dan zul je ook man-proof cadeautjes moeten inslaan. Denk bijvoorbeeld aan spannende films als Blow of Butterfly Effect. Ook het boekje God is gek van Kluun is een goed kado. Of misschien een leuke gadget in de vorm van een cheeseburger in blik of een bevroren bierglas?!

Origineel
Zit jij nogal krap bij kas en raak je volledig in paniek bij het idee dat je drie cadeautjes van 5 eurie moet gaan kopen?! Pak het dan slim aan en betaal 'in natura'! Koop iets goedkopere (niet veel, want dan is het niet helemaal eerlijk) cadeautjes en geef er een 'handeling' bij. Bijvoorbeeld: massageolie plus massage, schoonmaakmiddelen plus schoonmaakbeurt of etenswaren plus etentje door jou gemaakt!

Heb jij nog een goede tip voor een leuk en goedkoop Sinterklaaskado'tje?

Kijk ook eens op sinterklaaskados.nl voor de top 10 webshops met Sinterklaaskado's!