'Ik ben gigolo!'

Intiem door Jet

"Ik ben geboren en getogen in een Liemers dorp ten oosten van Arnhem. Ik heb een normale jeugd gehad. Op mijn 21e heb ik mijn ex ontmoet en daarna heb ik veertien jaar met haar samengewoond in Arnhem. Na twee jaar kreeg zij door haar werk een burn-out. Ze stelde mij voor om af en toe een dame van plezier te bezoeken, omdat zij in die periode zelf nauwelijks behoefte aan erotiek had. Ik was met stomheid geslagen, het idee was nooit in mij opgekomen."

Parenclubs
"Het bezoeken van een prostituee trok mij niet (verplicht nummer) en via via vond ik Parenclub Kasteel Waterloo in Beesel. Hier komen seksueel actieve paren en hier mogen ook - in tegenstelling tot veel andere parenclubs - alleengaande mannen naar toe. Na mijn eerste bezoek was ik verkocht: hemel op aarde. Ik bezocht de club vrijwel elke vrijdag. Een heerlijk begin van het weekend. De volgende ochtend vertelde ik mijn vriendin in geuren en kleuren hoe het was geweest. Zij vond het prachtig en gunde mij dit van harte.

Ik vertelde dat deze vrouwen enorm van erotiek genoten en toen mijn vriendin zich na twee jaar weer de oude voelde vroeg ik aan haar of ze dit ook niet eens zou willen proberen. In de weken daarna hebben wij het onderwerp verder doorgesproken en hebben daarna ons eerste gezamenlijke bezoek aan een mooie, beschaafde parenclub gebracht. Tijdens onze eerste drie bezoeken aan de club was er nog geen sprake van partnerruil. Mijn vriendin moest toch nog erg wennen, maar daarna had ook zij de smaak te pakken. De jaren hierna hebben wij gemiddeld twee keer per maand diverse clubs in Nederland en Duitsland bezocht. Dat onze relatie toch ten einde liep had niets met erotiek te maken. Wij zien elkaar nog elke week."

Aan het werk als gigolo
"Dat ik mijzelf als gigolo aanbiedt komt doordat ik het magazine Stout van Heleen van Royen had gelezen. Daarin omschreef zij hoe lastig het was een gigolo te vinden en dat hij er niet veel van kon. Toen ik dat mijn ex vertelde, zei ze: 'Dit moet jij gaan doen!' Ik had in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en de nodige complimenten over mijn 'liefhebben' van vrouwen in ontvangst mogen nemen. Ik wist inmiddels van mijzelf dat ik 'het' zou kunnen (zover je dat van jezelf kunt zeggen). Mijn ex heeft mij aangemoedigd door te pakken.

Ik heb op internet gezocht in Nederland en Duitsland en kwam tot de conclusie dat het niveau van het aanbod bedroevend was (lees: vulgair). Ik had inmiddels ook uit diverse onderzoeken begrepen dat mannen van het vak 'gigolo' niet kunnen leven. Zelf heb ik sinds vijf jaar een eigen zaak in de zakelijke dienstverlening waar ik mijn brood mee verdien. Mijn 'werk' als gigolo is mijn vrijetijdsbesteding."

Voldoening
"Het geeft mij heel veel voldoening een vrouw van erotiek te laten genieten. Het lukt mij vaak met geduld, respect, warmte en gevoel voor medemenselijkheid een vrouw over een drempel te tillen. Als het mij samen met de vrouw lukt haar (weer) te laten genieten, dan geeft me dat veel voldoening. Als een vrouw geniet van erotiek, dan geniet ik zelf ook. Elke afspraak vind ik weer spannend en opwindend."

Kosten bezoekje
"De kosten van een eerste bezoek bedragen 150,- voor 3 à 4 uur all-in. Wordt er gekozen voor een hotel, dan komen daar de kosten van de kamer nog bij. Tel reistijd, benzine en de kosten van (onder)kleding bij elkaar op en je begrijpt dat dit niet winstgevend is. Maar dat hoeft ook niet. Ik geniet met volle teugen van mijn 'hobby'. Het geeft mij veel voldoening een vrouw van erotiek te laten genieten."

Afspraakje maken...
"Voor een vrouw is de drempel behoorlijk hoog een gigolo te bellen of mailen. Over het algemeen is er voorafgaand aan een afspraak een aantal malen e-mailcontact. Ik stuur foto's van mijzelf. Eerst zonder gezicht, dan met gezicht en daarna in ondermode. Van de vrouw of het paar in kwestie krijg ik door het mailcontact een indruk van wensen en ervaring. Ik ben in principe 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar."

Verschillende type klanten
"Mijn afspraakjes kun je onderverdelen in 4 groepen, iedere groep is ongeveer even groot.

1. Vrijgezelle jonge vrouwen tussen de 20 en 40 jaar
Zij willen graag meer ervaring opdoen op erotisch gebied en vinden het spannend een afspraak te maken om zich te laten verwennen.

2. Paren
Dit zijn moderne jonge stellen die een trio willen uitproberen als 'icing on the cake'. Maar ook paren waarbij de man het opwindend vindt dat zijn vrouw het met een ander doet en de vrouw het opwindend vindt dat haar man toekijkt.

3. Gescheiden vrouwen
Het merendeel is recent gescheiden en heeft kleine kinderen. De tweede groep is gescheiden en heeft grote kinderen.

4. Getrouwde vrouwen
Het merendeel zit in een ongelukkige relatie, waarbij de erotiek dan ook te wensen overlaat. De tweede groep heeft een man met drukke baan, verveelt zich en zoekt spanning."

Fantasie wordt werkelijkheid
"Veel vrouwen hebben over het algemeen tijd nodig. Vandaar dat ik altijd voorstel te beginnen met een niet erotische ontspanningsmassage waarbij de vrouw slip en bh aanhoudt. Dit is om de spanning een beetje weg te nemen. De tweede fase is een erotische massage van nek, rug, billen. De derde fase is het strelen van gezicht, onderbuik en borsten. En daarna... laat je fantasie werkelijkheid worden! Veel vrouwen hebben bijvoorbeeld nog nooit een orgasme door stimulering van de G-spot (vrouwelijke ejaculatie) mogen beleven. Ik doe trouwens alles met condoom en laat me jaarlijks testen; ik heb gelukkig nog nooit een geslachtsziekte gehad."

Goede minnaar...
"In Nederland worden de dames van plezier miljoenen malen per jaar bezocht (niet voor niets het oudste beroep ter wereld). Voor mannen is het een verzetje: een uitlaatklep, even weg van de stress. Vrouwen daarentegen worden van jongs af aan geleerd zich 'netjes' te gedragen. Schuld en schaamte worden vrouwen aangepraat. Weg ermee! Voor veel vrouwen zou het goed zijn een keer een aantal uren te verpozen met een goede minnaar..."

Kijk voor meer informatie op de website van René.

Zou jij een afspraakje met een gigolo overwegen of is dat niets voor jou?