Geheimen van een gigolo: De ontmaagding

Intiem door Redactie Ze.nl
Toen ik naar het hotel reed waar we hadden afgesproken vond ik het eigenlijk best een gek idee: een vrouw van 33 die nog nooit met iemand seks had gehad. Ik voelde me nerveus en vond het ook spannend.

Waarom was het er bij haar nog nooit van gekomen? Hoe kon ik dit het beste aanpakken? En hoe zou ze reageren? Ik had een fles bubbels bij me, dat breekt het ijs al een beetje. En in dit geval leek me dat helemaal geen overbodige luxe...

Omdat Erwin van The Men?s Company aan me had doorgegeven dat het een vrouw betrof die streng christelijk was opgevoed, had ik een heel gesloten type verwacht. Maar niets bleek minder waar. Toen ik op de deur van haar hotelkamer had geklopt, deed een knappe vrouw met halflang, donkerbruin haar open. Ze heette Esther.


Maagd

Esther was een tikje formeel, maar ook heel aardig. Ze droeg een kleurige jurk tot net over de knie en vlotte open schoenen met halfhoge hakken. Was deze mooie vrouw nog maagd? Zoals altijd probeerde ik haar een beetje op haar gemak te stellen door wat te kletsen. ?Waarom heb je mij eigenlijk geboekt??, vroeg ik na een tijdje. Ze vertelde dat ze als enig kind was opgegroeid in een dorp in Overijssel waar iedereen elkaar kende. Seks was iets voor na het trouwen. Ze had zich altijd op school en daarna op haar carrière gefocust. ?Ik had wel aandacht van mannen, maar vond ze nooit interessant genoeg?, zei ze. ?Ik beoordeelde mannen namelijk steeds als potentiële echtgenoot en dat werkte dus niet.?

Ze had het bovendien zo druk met haar werk gehad, dat ze zich daar volledig op stortte. Maar uiteindelijk begon het toch te kriebelen en vroeg ze zich af hoe ze dit nu het beste kon aanpakken. ?Want inmiddels ben ik best onzeker?, vertelde ze. ?Meisjes van 14 weten meer over seks dan ik. En ik wil ook graag dat mijn eerste keer een mooie ervaring wordt, dus bedacht ik me dat de beste oplossing een professional zou zijn. Die weet immers wat ik wil en houdt rekening met mij.?


Eindelijk

Haar verhaal klonk zo logisch dat ik me dat volledig kon indenken. Ik besloot het heel voorzichtig - stapje voor stapje - aan te pakken. Eerst een beetje zoenen, dan uitkleden en vervolgens een massage. Ze zei niets, trilde soms een beetje als ik met mijn handen langs haar lichaam gleed, maar ze scheen er wel van te genieten. Toen ze zich na een tijdje volledig ontspande ging ik wat verder. ?Vind je het fijn als ik hier wrijf??, vroeg ik terwijl ik met mijn vingers haar clitoris streelde. ?En als ik hier lik?? Ik wilde het helemaal goed doen voor haar en was nog bijna nerveuzer dan zij, maar haar gekreun zei voldoende.

Na een tijdje vroeg ze me te stoppen. Ze wilde ook proberen hoe het was om mij oraal te bevredigen. ?Doe het maar rustig, Esther?, coachte ik. Ze was een snelle leerling en ik raakte steeds meer opgewonden. Ik vond dat het tijd werd voor de volgende stap, maar ze voelde het blijkbaar zelf ook al aan, want ze rolde zich met een vragende blik op haar rug. Toen ik haar daarna heel voorzichtig penetreerde kwam ze al vrij snel kreunend klaar. Best uniek eigenlijk, want veel vrouwen krijgen geen orgasme van penetratie.


Besef

?Jee, heb ik hier al die jaren op gewacht??, zei ze zachtjes. ?Wat was dit fijn.? En toen kwamen de tranen. Ze vroeg me haar even alleen te laten en onder de douche bedacht ik me dat dit een vreemde gewaarwording voor haar moest zijn. In al die jaren was seks natuurlijk zo?n zwaar beladen issue geworden. Nadat we samen nog een drankje hadden gedronken op het balkon werd het tijd om op te stappen. ?Ik vond het ontzettend fijn, dankjewel?, zei ze terwijl ze me op mijn wang gedag zoende. Ze leek anders, meer open. Onderweg in de auto naar huis kreeg ik een warm gevoel, ik was echt blij voor haar.

Lees ook de vorige columns van van de gigolo's van TMC!

________________________________________________________________________________________
 
Elke twee weken komt een gigolo van het het internationale gigolobureau The Men?s Company aan het woord over zijn avonturen tijdens 'kantooruren'. Ditmaal was Daniël aan het woord. 

Alle namen zijn omwille van discretie gefingeerd. Situaties en gebeurtenissen zijn zo beschreven dat de privacy van betrokkenen absoluut gewaarborgd blijft.

Nieuwsgierig geworden..? Voor meer informatie, kijk op de website van TMC.