ZeTest: REPLAY your fragrance!

Lichaam door Dagmar

Het product
REPLAY your fragrance! is een veelzijdige, fruitige mix met een vrolijk en opgewekt karakter. Het parfum is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die elk uur van de dag lekker willen ruiken.

De belofte
Jammer genoeg vervliegt de geur van je parfum na een aantal uur en dan mag je weer opnieuw spuiten. REPLAY heeft daar een oplossing voor bedacht: met een druppel water zou je hun nieuwe parfum weer tot leven en tot geur kunnen brengen.

De test
De geur spreekt me meteen aan: heerlijk zoet, precies waar ik van houd. Op dit moment kan het geurtje het al niet meer verkeerd doen, maar ik probeer objectief te blijven. Ik begin meteen te spuiten, want ik moet er natuurlijk achterkomen of ik de geur weer terug kan halen met een druppeltje water! Dan begint het wachten en nog nooit heeft het voor mijn gevoel zo lang geduurd voordat de geur van parfum vervliegt. Na een paar uur is het dan eindelijk zover...

Ik loop naar de kraan en doe een druppel water op mijn pols. De geur van de parfum komt meteen weer terug. Het werkt gewoon en nog goed ook! Ik had niet verwacht dat de geur zo sterk weer terug zou komen: het is net alsof ik hem net opnieuw heb opgespoten.

De conclusie
Erg handig deze parfum! Je spuit hem in de ochtend (voordat je naar je werk gaat) op en heb je na je werk nog een borrel, dan gebruik je gewoon een druppeltje water... Het scheelt je een hoop gesjouw. Voor mij is het een uitkomst, omdat ik vaak parfum in mijn tas meeneem. REPLAY your fragrance! heeft ook nog eens een fijn prijsje: voor 40 ml betaal je 25,00 euro. Wat mij betreft een aanrader!