TIP: Gratis proefdag bij HealthCity

Sport & gezondheid door Dagmar

HealthCity International is een sportschool waar je ook terecht kunt voor ontspanning en gezelligheid. De sportschool telt al 104 clubs in Nederland, België en Duitsland. HealthCity heeft rekening gehouden met de verschillende wensen van mensen en biedt dan ook vier concepten aan waaruit je kunt kiezen. Zo is er voor ieder wat wils!

Ladies only
Vind je het vervelend om te trainen met al die zwetende machomannen om je heen? Dan kun je gebruik maken van de Ladies Club die zich geheel richt op de doelstellingen van vrouwen. Zo kun je je niet laten afleiden door gespierde gozers en je focussen op de dingen die belangrijk zijn: je bilpartij! De club is knus en sfeervol ingericht, waardoor je je meteen thuisvoelt. Naast de normale fitnessaparatuur kun je er ook gebruik maken van de sauna, zonnebank en zelfs een dvd-uitleen.

Abonnement bevriezen
Heb jij een lange reis in het vooruitzicht staan, dan is dat bij HealthCity geen probleem! Je kunt je abonnement gewoon laten bevriezen. Dit kun je ook laten doen wanneer je ziek of geblesseerd bent. Wanneer je er weer tegenaan kan, wordt je abonnement gewoon weer geactiveerd.

Lijkt het je wel wat en wil je een dag gratis sporten uitproberen? Klik dan HIER om je aan te melden voor een afspraak voor een gratis proefdag. Je maakt dan ook nog eens kans op fantastische prijzen!

Sportse!