ZeTest: RO 120-vibrator

Intiem door Redactie Ze.nl

Het product
Rocks-Off is de nummer één 'adult toys'-fabrikant van het Verenigd Koninkrijk. De producten zijn allemaal uniek en met de beste medisch verantwoorde materialen vervaardigd. Omdat het merk in Engeland zo groot is, zijn er veel fabrikanten die de producten van Rocks-Off namaken. Rocks-Off waarschuwt hiervoor op zijn website, Rocks-off.uk.com.

De RO 120 wordt omschreven als stijlvol, schattig en krachtig tegelijk; geschikt voor uitwendige en inwendige stimulatie. Hij heeft twee vibratiesterktes en drie pulsprogramma's. Je krijgt twee batterijen bij aankoop en de vibrator is volledig waterproof.

Doen de batterijen wat ze horen te doen, dan heb je een vibrator die makkelijk in gebruik is. Je zet de vibrator aan met de rubberen paarse knop aan de bovenzijde, waarop stand 1 (vibratie) wordt geactiveerd. Stand 2 (stevige vibratie) activeer je door nog een keer op de knop te drukken. De andere standen zijn 3 (begint stevig, zwakt dan af en begint weer opnieuw), 4 (redelijk korte pulsen achter elkaar) en 5 (snelle, korte pulsen). Om de vibrator uit te zetten, houd je de knop 2 seconden ingedrukt.

De beleving
Mijn eerste reactie was niet al the enthousiast. De verpakking was eenvoudig, de vibrator zelf deed vrij goedkoop aan. De paarse knop aan de bovenkant en de zilveren kleur maken wel dat de vibrator zich toch nog onderscheidt van de goedkope, witte plastic soorten.

Het werd tijd om de vibrator echt te gaan testen! De (Engelse) gebruiksaanwijzing bevindt zich niet in de verpakking, maar op de buitenkant. Toen ik hierachter was, bleek het een kwestie van de instructies opvolgen. Deze luisteren nogal nauw. Nadat je van de bovenkant het kartonnetje hebt verwijderd, moet je de vibrator zo sluiten dat het streepje van de vibrator en het streepje van de bovenkant precies in elkaar doorlopen. Dit heb je wel snel door, en dan werkt de vibrator prima.

Het gebruik zelf is, zoals eerder gezegd, erg prettig. Let er goed op dat je in the heat of the moment niet per ongeluk op het knopje drukt. Verder is het genieten maar! Zoals beloofd is de RO 120 ook inwendig fijn te gebruiken, al leent de vorm zich hier naar mijn idee wat minder voor. Ik heb meerdere malen een fijn orgasme gekregen door deze vibrator en ook mijn vriend was blij met het apparaatje. De RO 120 is namelijk ook zeer fijn om de eikel mee te stimuleren.

Conclusie
Een fijn hebbedingetje, dat is zeker! Hij is goed voor jezelf, maar ook om samen met je partner te gebruiken. Tip voor met zijn tweeën: laat vriendlief een prettige vibratiestand vinden voor zijn eikel, zet de vibrator in die stand tegen je vagina en laat je vriend erop leunen met zijn penis. Zo kun je samen lekker genieten!

Wil jij dit speeltje ook hebben? Bestel 'm dan HIER online voor 29,95 bij Zoemmm.com. Uiteraard wordt ie in een discrete verpakking naar je opgestuurd.