WIN: Kaartjes Loveland Festival 2009!

Winacties door Redactie Ze.nl

Grote zitzakken, bloemen in het haar, heerlijke dancemuziek, een zwembad vol lachende mensen, een chille sfeer: we hebben het over Loveland Festival! Vorig jaar was Ze.nl er ook al bij; lees hier hoe redactrices Rianne en Jet het vonden...

Dit jaar zal Loveland Festival op zaterdag 8 augustus plaatsvinden, voor de vierde keer op rij in het Amsterdamse Sloterpark. Op maar liefst zeven verschillende podia (één meer dan vorig jaar) is er opnieuw een muzikale programmering neergezet waar alle fans, fanaten en festivalfreaks van kunnen genieten. Het wordt groener, ruimer en nog gezelliger!

Same same, but different
Dit jaar heeft Loveland Festival nog meer in petto dan voorgaande jaren. Want de locatie aan het natuurgebied van de Sloterplas wordt uitgebreid. Loveland nam de locatie eens flink onder de loep en vond een ongerept nieuw stukje groengebied. "De toch al bijzondere locatie wordt dit jaar nog spectaculairder. Met nog meer water, gras en bomen kunnen bezoekers zich dit jaar werkelijk wanen in een natuurlijke oase. En dat midden in de stad! Door de uitbreiding kunnen we ook nog een extra podium programmeren, zonder dat de doorstroom in het geding komt. Het festival is nu helemaal volwassen en we hebben alle ruimte om er de leukste speeltuin van het jaar van te maken," aldus dj Marnix, de geestesvader van Loveland.

Kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld de line-up) op de website van Loveland!

Algemene informatie
Datum: zaterdag 8 augustus 2009
Tijd: 10:00 - 23:00 uur
Adres: President Allendelaan 3, Amsterdam (Sloterparkbad)
Voorverkoop: www.lovelandfestival.nl en alle Free Record Shops
Voorverkoopprijs: 55,- euro (ex. fee)

Ze.nl mag enkele toegangskaaten voor Loveland Festival 2009 weggeven! Om kans te maken op twee kaarten, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 30 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.