WIN: DVD New in Town!

Winacties door Redactie Ze.nl

De ambitieuze Lucy Hill (Renée Zellweger) leeft een prachtleven in zonnig Miami. Ze heeft een topbaan met topsalaris om zichzelf regelmatig te trakteren op nieuwe schoenen, tassen of -waarom ook niet- een nieuwe auto. Dan krijgt ze de kans om haar carrière een forse impuls te geven door orde op zaken stellen in een fabriek ergens in het provinciale Minnesota. Het lijkt haar geen enkel probleem: er gewoon even heengaan, een aantal mensen ontslaan en weer terug. Klaar voordat je 'mojito' hebt kunnen zeggen!

Maar vanaf het moment dat ze landt op het ijskoude vliegveld blijkt het allemaal toch wat minder makkelijk dan gedacht. Ze heeft geen enkele luxe in haar huis, de ruwe fabrieksarbeiders negeren haar volledig en ze krijgt ook nog eens de vakbond op haar dak! Maar die vakbondsvertegenwoordiger blijkt best een leuk en lekker ding te zijn. En het dorpje en haar bewoners blijken ook zo hun charmes te hebben. Langzaam maar zeker ontdekt ze wat echte warmte in de vrieskou... Zal ze zelf uiteindelijk ook helemaal ontdooien?

Ze.nl mag enkele dvd's van New in Town weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 28 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan HIER online bij bol.com!