WIN: I love Knäckebröd!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het Wasa-kookboek heet I love Knäckebröd en is van Art Smith, de privékok van Oprah. Dit crackerkookboek is een prachtige hardcover boordevol bijzondere recepten met knäckebröd: lekker licht, sociaal, gezond en smaakvol. Een paar voorbeelden: Italiaanse salade met volkoren knäckebröd, auberginedip of gegratineerde kip. Maar ook: zalm met een superknapperig kruidenkorstje, pittige gehaktballetjes, appelgebak met knäckebröd en fijne amandelcake met citroencrème.

Het boek is internationaal georiënteerd en mixt een hippe city lifestyle met een Scandinavische touch, met prachtige fotografie.

Art Smith is hip & hot: hij was 10 jaar lang de privékok van Oprah Winfrey. In 2007 opende Art Smith restaurant Table Fifty-Two in Chicago. Het staat bekend om de gerechten op basis van uitsluitend de beste biologische producten. Art Smith was daarnaast ook onder meer chefkok bij de gouverneur van Florida. Hij verzorgt nog altijd Oprah's party's, is regelmatig te gast in de show, werkt als culinair redacteur bij Oprah.com en Oprah Magazine en is tv-jurylid bij The Iron Chef of America.

I love Knäckebröd is een initiatief van Wasa (www.wasa.nl) en heeft een verkoopwaarde van 14,95.

Ze.nl mag maarliefst 50 exemplaren van I love Knäckebröd weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 22 juli 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.