Memorex SingStand

Cadeaus & hebbedingetjes door Jo-Anne

Heb je er altijd stiekem van gedroomd om te kunnen zingen als Lady GaGa, Gabriella Cilmi of Lisa van X-Factor? Dan is de Memorex SingStand iets voor jou! Het is een nieuw en eenvoudig te gebruiken entertainmentsysteem en maakt binnen no time een karaokeset van je iPod of mp3-speler. Het is ideaal om je zangkunsten te oefenen of om gewoon een gezellig karaoke-feestje te organiseren.

Hoe werkt het dan?
De Memorex SingStand is een microfoonstandaard waar je een iPod of mp3-speler in kunt pluggen. Door de Audio Voice Control filtert het de originele stemmen van al je favoriete songs. Je kunt ieder nummer persoonlijk meezingen terwijl je de originele muziek blijft horen en een spetterend optreden kunt weggeven.

Je kunt er zelfs je eigen muziekinstrumenten, zoals een elektrische gitaar, in pluggen of samen met je favoriete artiesten optreden. Doordat de Memorex SingStand twee microfoonaansluitingen heeft, kun je solo of in duetvorm de sterren van de hemel  zingen.

Dus...
Voor 99,95 kun jij de trotse eigenaar van een Memorex SingStand worden. Het is de perfecte oplossing om een feest op gang te krijgen of een speciale gelegenheid te vieren. Ben jij bereidt om de rockster in jezelf te ontdekken?

Kijk voor meer informatie op www.memorex.eu