Kadotips voor Vaderdag

Cadeaus & hebbedingetjes door Martine



Mr. Stropdas Muismat
Budget niet zo groot, maar toch een aardigheidje geven? Misschien kun je zijn bureau wat opfleuren met deze grappige muismat: Mr. Stropdas rolt zijn -de naam zegt het al- stropdas uit tot muismat.
Waar? Vaderdagwebwinkel.nl
Prijs? 9,95

Golden Earring - Collected
Verras pa met een driedubbele cd van zijn oude helden: Collected. Het definitieve overzicht, inclusief de grootste hits en beste albumtracks. Maar liefst 52 tracks verpakt in een fraai digipack.
Waar? Bol.com 
Prijs? 14,99

Digitaal boek Pap, vertel 's!
Dit digitale boek is misschien meer een cadeautje voor jezelf dan voor je vader. Je leert hem op een heel andere manier kennen. In het cadeaudoosje bevindt zich een unieke inlogcode voor het maken van een digitaal Pap, vertel 's! boek. Met deze inlogcode krijgt je vader exclusief toegang tot de website www.verteleens.nl waar hij zijn eigen boek kan maken.
 
Pap, vertel 's! is hét originele cadeauboek vol met leuke, creatieve en soms onverwachte vragen aan je vader. Met dit digitale boek kan hij onder andere:
- Persoonlijke foto's, films en muziek toevoegen;
- Vrienden en familie uitnodigen om mee te schrijven;
- Meerdere exemplaren van het boek laten afdrukken en cadeau geven. (Handig als je broers of zussen hebt.)
Waar? Bol.com 
Prijs? 12,50

DVD Van Kooten en De Bie - De Vieze Man
Je vader heeft in de jaren '80 ongetwijfeld bulderend van het lachen voor de tv gezeten bij de hilarische sketches van onder meer de in Nederland wereldberoemde Vieze Man. Laat hem even teruggaan in de tijd met deze DVD.
Waar? Bol.com
Prijs? 15,99

Boek: De Testosteronfactor
Kampt jouw vader met de perikelen waarmee iedere 40-plus-man mee te maken krijgt? Vraagt hij zich af hoe hij langer jong kan blijven? De Testosteronfactor is het ideale handboek voor de moderne man die er ook in de tweede helft van zijn leven aantrekkelijk uit wil zien en wil weten wat hij moet als zijn lichaam een defect vertoont.
Waar? Bol.com
Prijs? 14,95

T-shirt 'Deze MOTHERFUCKER is top!'
Heeft je pa een beetje humor en is je moeder niet te preuts, dan kunnen je ouders dit vaderdagcadeau met knipoog vast waarderen! In 16 kleuren verkrijgbaar.
Waar? Phatshirts.nl
Prijs? 21,95