TomTom voor vrouwen!

Cadeaus & hebbedingetjes door Martine

Als je de nieuwe TomTom White Pearl ziet, snap je waarom deze gadget speciaal voor ons is. En nee, dat is echt niet omdat de routebeschrijving versimpeld is of er een personal parkeerhulp op geïnstalleerd is. TomTom weet dat wij vrouwen nu eenmaal gevoelig zijn voor vrouwelijk design en sierlijke details bij gadgets. Gelukkig weten ze ook dat niet àlle vrouwen gaan kwijlen van de kleur roze. En dus heeft deze TomTom een subtiele, witte parelglans en wordt hij verpakt in een zijden opbergtasje. Zodat wij nòg hebberiger worden.

Behalve qua design onderscheidt deze TomTom zich ook van de standaard TomTom ONE IQ Route-editie door de toevoeging van een aantal categorieën Nuttige Plaatsen. Met bijvoorbeeld "Places to be seen", "Shop 'til you drop" en "Everyday fashion" loodst de White Pearl je zo naar de beste plaatsen, van winkels tot restaurants, van clubs tot cafés. Inderdaad heel nuttig!
 
Het apparaat beschikt verder over de gebruikelijke navigatie-eigenschappen en basiskenmerken. Zo is -ie gemakkelijk in gebruik, voorzien van Map Share-technologie en heeft het een fijn Help me!-menu. Het is ook voorzien van de eersteklas IQ Routes technologie van TomTom, waardoor je automatisch de meest betrouwbare reis- en aankomsttijden te zien krijgt op je apparaat, en geavanceerde rijstrookaanwijzingen, zodat je altijd weet welke rijbaan ze moeten nemen als ze op gecompliceerde wegen rijden. (En we willen onze eigen soort niet afvallen, maar dit is voor velen onder ons toch best handig...)

Hebben? Deze speciale editie wordt vanaf half juni in slechts een aantal geselecteerde winkels verkocht, waaronder Dixons en Wehkamp.nl. De prijs bedraagt 199 euro.