Kadotips voor Moederdag

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

Mam, vertel 's!
Dit is hét originele cadeauboek vol met leuke, creatieve en soms onverwachte vragen aan je moeder, over onder andere haar verleden, heden, jouw jeugd en haar opvattingen. Als zij de vragen beantwoord heeft, krijg je het boek weer van haar terug. Zo heb je een uniek en persoonlijk document over je moeder om voor altijd te bewaren.

Ronan Keating -  Songs for my mother
Ronan Keating
, de oud-zanger van boyband Boyzone ging jaren geleden solo en met succes: hij bracht diverse eigen hits uit. Voor zijn nieuwste album bracht hij een ode aan zijn overleden moeder: allemaal songs die voor haar en hem een bijzondere betekenis hadden en nog steeds hebben. Een prachtig coveralbum dat iedere moeder zal aanspreken!

Verwenpakket Rituals
We hebben het vaker gezegd: Ze.nl is fan van Rituals! Ook voor Moederdag heeft dit heerlijke merk allerlei verwenpakketten samengesteld, die zeker in de smaak zullen vallen. Neem een kijkje in het assortiment! (En koop stiekem ook iets lekkers voor jezelf...)
 
iPod Nano voor hippe moeders
Heb (of ben) jij een moeder die met haar tijd meegaat? Dan is de nieuwste iPod Nano zeker iets voor haar (jou)! Ze zijn er in allerlei geweldige kleurtjes en je kunt er zelfs een speciale tekst of boodschap in laten graveren. Dit kado gaat zeker gewaardeerd worden!

Voor mooie moeders
Voor moeders die van beauty en verzorging houden, is het nieuwste boek van topvisagist Leco van Sadelhoff een must-have. Hij beschrijft hierin de trends voor aankomende zomer en geeft ultieme tips & tricks prijs voor de mooiste make-up en kapsels. Het is geschikt voor alle leeftijden, dus ook voor jouw moeder die nog dagelijks met haar uiterlijk in de weer is of voor moeders die dat weer eens zouden willen, maar niet weten hoe.