Koning van Katoren ? De Film (+WIN: TomTom!)

Winacties door Redactie Ze.nl

Eén van de hitfilms voor het hele gezin van dit najaar is de reisfilm Koning van Katoren. Reis jij ook veel? Dan word je misschien de winnaar van de TomTom, ter waarde van ? 200,-, die Ze.nl mag weggeven!

Het verhaal
Koning van Katoren

is een avonturen-/reisfilm en vertelt het verhaal van de 17-jarige Stach, die de nieuwe koning van Katoren wil worden.De oude koning van Katoren is stervende en vertelt aan zijn vriend en kamerheer Gervaas dat de ministers de macht zullen grijpen wanneer hij dood is. In zijn laatste woorden smeekt hij Gervaas om een nieuwe koning te vinden. Diezelfde nacht wordt Stach geboren.
Zeventien jaar later stelt Stach (Mingus Dagelet) de vraag die niemand durfde te stellen: wat moet iemand doen om koning van Katoren te worden? De ministers zitten in het nauw vanwege de aandacht van de pers, en besluiten om de jonge lastpost vijf onmogelijke opdrachten te geven. Onderweg ontmoet hij de ambitieuze journalistiekstudente Kim (Abbey Hoes), met wie hij allerlei avonturen beleeft.


De hoofdrollen in de familiefilm worden gespeeld door Mingus Dagelet en Abbey Hoes. Andere rollen worden voor rekening genomen door onder andere Catherine ten Bruggencate, Beppe Costa, Glenn Durfort, Gerardjan Rijnders en Frits Lambrechts. De titelsong wordt gezongen door Tim Knol.

Koning van Katoren is gebaseerd op het met een gouden griffel bekroonde boek van Jan Terlouw, waarvan meer dan 650.000 stuks zijn verkocht in Nederland. Kijk voor meer informatie over de film ook op Facebook en Hyves.

Koning van Katoren draait vanaf 5 december in de bioscopen, kortom: de ultieme familiefilm voor de feestdagen!WIN!

Reis jij, net als hoofdpersoon Stach, veel naar andere steden of landen? Ze.nl mag een TomTom Start 60 Europe ter waarde van ? 200,- weggeven! Dit navigatiesysteem is in een nieuw jasje gestoken en heeft nu een extra groot scherm, waarmee je veilig en eenvoudig kan navigeren. Zie de instructies nog duidelijker op het grootste en scherpste scherm tot nu toe. Grotere menu?s en knoppen op het extra grote 6 inch-scherm maken het invoeren van gegevens een stuk gemakkelijker. De TomTom Start 60 maakt navigatie veilig en eenvoudig!Om kans te maken op deze geweldige prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 11 december 2012.