WIN: Joshua Radin-kaartjes en meer!

Winacties door Redactie Ze.nl

Joshua is opgegroeid met de sound van de jaren '60 en '70 en is geïnspireerd geraakt door grootheden als The Beatles, Paul Simon, Cat Stevens en James Taylor. Het balletje is gaan rollen in 2004, toen zijn goede vriend Cary Brothers een demo aan de Amerikaanse tv-ster Zach Braff gaf en deze track prompt werd gebruikt in de hitserie Scrubs. Zijn heerlijke stem bleef niet onopgemerkt en al snel volgden programma's als Grey's Anatomy, Brothers & Sisters, American Idol, One Tree Hill en So You Think You Can Dance. In de UK is Joshua inmiddels een gevestigde naam en met zijn eerste hitsingle I'd Rather Be With You zal Nederland snel volgen!

Tracklist
1. One Of Those Days
2. I'd Rather Be With You
3. Sky
4. Friend Like You
5. Brand New Day (Radio Edit)
6. They Bring Me To You
7. Vegetable Car
8. Free Of Me
9. You Got Growin' Up To Do (Featuring Patty Griffin)
10. We Are Okay
11. No Envy No Fear

Op 12 oktober van dit jaar staat Joshua Radin in Paradiso te Amsterdam en wij geven kaartjes weg!

Ze.nl mag 1x een pakket met het album, een poster, stickers en 2 kaartjes voor het concert van 12 oktober in Paradiso weggeven en 3x een pakket met het album, een poster en stickers. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 27 juli. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.