WIN: DVD-pakket '17 Again'!

Winacties door Redactie Ze.nl

In de comedy 17 Again lijkt de 17-jarige student Mike (Zac Efron) alles te hebben. Hij is een populaire steratleet met een mooie toekomst. Hij kiest echter niet voor een sportcarrière, maar gaat samenwonen met zijn mooie schoolvriendinnetje. Twintig jaar later is zijn huwelijk mislukt, baalt hij van zijn saaie baan en verlangt hij terug naar toen. Dan krijgt Mike (Matthew Perry) op een avond een ongeluk waarna hij tot zijn stomme verbazing ziet dat hij weer 17 is!

Eerst schrikt hij zich natuurlijk te pletter, maar al snel ontdekt hij dat dit hem de kans geeft om alles anders te doen! Zo komt hij op school bij zijn eigen kinderen waar hij erachter komt wat ze écht bezighoudt. Thuis is het wel heel raar om veel jonger te zijn dan zijn ex-vrouw, die uiteraard niet weet dat hij Mike is. Hij moet zich razendsnel aanpassen aan de nieuwe trends, maar Mike is al snel weer de populaire jongen die hij ooit was. En dus komt hij voor de dezelfde keuze te staan als die hij toen ook moest maken...

17 Again is vanaf 23 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ze.nl mag dvd-pakketten weggeven met daarin de films Hairspray, Girl en Confessions of a Sorority Girl! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 29 april 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.