WIN: Luxe laptoptas van InVogue!

Winacties door Redactie Ze.nl

Laptoptassen staan niet bekend als moeders mooisten onder de tassen, dus de handtas compenseert het gevoel voor fashion. De tassen van de nieuwe website InVogue.nl combineren echter het exclusieve en modische van de handtas moeiteloos met het praktische van een laptoptas.

Combinatie van designer bag en laptoptas
Wie regelmatig met een laptop op pad gaat, kent het probleem. Vol beladen, bungelt er naast je laptoptas ook nog een designer bag aan je arm. Lopend op high heels, telefoon aan je oor en met twee tassen aan je arm van parkeermeter naar parkeermeter; een bekend scenario. De nieuwe website InVogue.nl heeft de oplossing: je hoeft niet langer met twee tassen de hort op, de nieuwe It-bag is een combinatie van designer bag en laptoptas.

Fan-TAS-tische webwinkel
InVogue.nl is een nieuwe en overzichtelijke website waar het aanbod aan trendy laptoptassen voor vrouwen groot is. De site vraagt de maat van je laptop (inch - afmeting), de voorkeur van kleur, merk en prijs en presenteert vervolgens de must have tassen waar je laptop in past. Betalen kan via het volledige betrouwbare systeem van MultiSafePay met Visa, Mastercard en iDeal.

InVogue heeft laptoptassen van 150 tot 650 euro.

Ze.nl mag twee luxe laptoptassen Slim Sleeve Fuchsia weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 4 mei 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.