WIN: Eclips, boek 3 van Twilight!

Winacties door Redactie Ze.nl

Eclips is het derde boek in de Twilight-serie van Stephenie Meyer; het langverwachte vervolg op de wereldwijde bestsellers Twilight en Nieuwe maan. Hierin lezen we verder over het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward...

'Bella?'
Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat teveel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne - alsof hij bang was dat we nog maar weinig tijd hadden.

Seattle wordt geplaagd door een serie mysterieuze moorden. Vampier Victoria zint nog steeds op wraak. Ze lijkt niet te stoppen. Bella is in groot gevaar. Daarnaast kampt Bella met een levensgroot dilemma. Ze moet kiezen tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob. Door deze beslissing dreigt de eeuwenlange strijd tussen vampiers en weerwolven weer op te laaien. Na haar eindexamen staat ze voor nóg een keuze, de belangrijkste in haar leven: die voor het leven, of voor de dood.

Ze.nl mag enkele exemplaren van Eclips weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 16 april 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.