WIN: Meet & Greet Brad Pitt!

Winacties door Redactie Ze.nl

Ze.nl heeft een unieke win-actie die je als echte vrouw niet kan en mag laten lopen! Als Ze.nl-lezeres maak je nu namelijk kans op een Meet & Greet met één van de begeerlijkste mannen van het witte doek: Brad Pitt!

Op 3 september zal Inglourious Basterds, geregisseerd door Quentin Tarantino, zijn Nederlandse première beleven. Om de film alvast onder de aandacht te brengen zullen Brad en zijn gevolg in mei een promotietour door Europa houden. Zo zullen zij onder andere Parijs, Londen en Rome een flitsbezoek brengen.

Ontmoet Brad!
Dinsdag 5 mei is het onze beurt. Geen toeval: Inglourious Basterds speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en Bevrijdingsdag is de perfecte dag om nog eens extra te benadrukken hoe belangrijk, maar niet vanzelfsprekend, onze vrijheid is.

Op een nog geheime locatie zal een speciale preview van de film te zien zijn voor een selecte groep genodigden, waaronder dus twee prijswinnaressen van Ze.nl. Na deze preview krijg je de unieke kans Brad Pitt en regisseur Quentin Tarantino te ontmoeten!

Als je oog in oog staat met Brad, is de kans groot dat je geen woord uit weet te brengen. Daarom vragen we je, nu je nog volledig bij bewustzijn bent:

Wat doe jij met Brad Pitt binnen handbereik?

Plaats hieronder je antwoord voor 2 april. De twee origineelste deelneemsters mogen samen met een vriend(in) bij de speciale voorvertoning, inclusief Meet & Greet met Brad en Tarantino, aanwezig zijn. De winnaressen ontvangen persoonlijk bericht per e-mail.

Alleen actieve Ze.nl-leden, met minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op de prijs. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Over de film
Inglourious Basterds vertelt het verhaal van de joodse Shosanna, die getuige is van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Landa. Zelf ontsnapt ze en vlucht naar Parijs, waar ze een filmtheater gaat runnen. Intussen is elders in Frankrijk een joodse groep soldaten bezig met het voorbereiden van wraakaanvallen op de nazi's. De groep, bij de vijand bekend als 'The Basterds', moet angst zaaien door de nazi's op gruwelijke wijze te doden. Wanneer ze Shosanna en gehiem agente Bridget Von Hammersmark ontmoeten, ondernemen ze samen een missie de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.


Update 2 april!
Helaas, een Meet & Greet met Brad Pitt zit er niet in: 1 april! Wel maken we lezeres SATC gelukkig met twee kaartjes voor Madame Tussauds, waar ze alsnog oog in oog komt te staan met Brad Pitt - al is ie dan van was!