WIN: Grey's The Game & Durex Play!

Winacties door Redactie Ze.nl

Grey's Anatomy: The Video Game
Operaties, relaties en complicaties zijn aan de orde van de dag in de immens populaire tv-serie Grey's Anatomy (NET5). De geliefde sterren van Grey's Anatomy zijn nu dichterbij dan je denkt. Met de allereerste Grey's Anatomy: The Video Game kruip jij in de huid van bijvoorbeeld McDreamy, McSteamy, Burke, Meredith, Christina, George, Izzy of Alex en bepaal jij de veelbesproken verhaallijn. Wordt het een steamy relatie met een van je collega's of toch het uitvoeren van een langdurige en zenuwslopende operatie? Tijdens dit spel liggen de levens van de patiënten uit Seattle Grace Hospital in jouw handen.

Tijdens het spelen van dit spel wordt Seattle Grace Hospital getroffen door een immense crisis. Het is jouw taak als speler om de juiste beslissingen te nemen om zo te zorgen dat Seattle Grace niet ten gronde gaat. Ben jij stressbestendig, heb je lef, doorzettingsvermogen en inzicht? Kortom; heb jij 'what it takes' om dit spel te spelen?

Grey's Anatomy: The Video Game is vanaf 12 maart verkrijgbaar voor Nintendo DS, Wii en PC (ook voor laptops!).
Adviesprijs: 29,99

Durex Play
Grey's Anatomy: The Video Game wordt gesponsord door Durex. Durex is een vertrouwd merk, dat zich al jaren sterk maakt voor een veiliger en gelukkiger seksleven. Nu maken we het leuker en spannender met de plezierverhogende Durex Play-producten die je een sensueel, intiem en spannend liefdesleven geven.

Durex Play is een serie plezierverhogende producten, speciaal ontworpen voor een aangenamer en beter seksleven. De taboes rondom seks beginnen langzaam af te brokkelen. Daarom is dit een ideaal moment om plezierverhogende producten toegankelijker te maken voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Ontdek dat seks niet alleen spannend en opwindend is, maar vooral ook erg leuk! Weg met die gespannen sfeer of taboes in de slaapkamer. Omarm de seksuele evolutie en ontdek Durex Play!

Ze.nl mag pakketten met Grey's Anatomy: The Video Game en producten van Durex Play weggeven. Wil jij dit graag winnen, doe dan mee met de prijsvraag! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geüpload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Welk personage uit Grey's Anatomy riskeerde haar carrière door een nieuw hart te regelen voor haar grote liefde? Vermeld daarbij ook voor welke console (Wii, DS of PC) je het spel wilt winnen.

Mail je antwoord voor 16 maart naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per email!