WIN: 't Vrije Schaep met de 5 Pooten

Winacties door Redactie Ze.nl

In het nieuwe seizoen heeft Kootje de Beer het café 't Schaep met de 5 Pooten verkocht. De buurt is niet meer hetzelfde en is toe aan een frisse wind: Camping 't Vrije Schaep met de 5 Pooten!

De campinggasten die gespeeld worden door o.a Georgina Verbaan, Carry Tefsen en Marc-Marie Huijbregts zorgen weer voor de nodige onrust. Alles komt in de serie aanbod: jaloezie, verbijstering, herkenning, medeleven en liefde. Kijk naar de fantastische sketches waar de tranen in je ogen springen. De serie doet sterk denken aan een musical, doordat er veel bekende liedjes uit de jaren '70 worden gezongen.

Ze.nl mag een dvd van 't Vrije Schaep met de 5 Pooten (vervolg op 't Schaep met de 5 Pooten) weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een dvd. (uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoen.)

Geef antwoord voor op de volgende vraag: Welk personage wordt in de serie achter het raam op de Amsterdamse Wallen gespot?

Mail je antwoord voor 11 maart naar prijsvraag@ze.nl en daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel HIER dan zelf online bij bol.com!