WIN: Josh by Urban fiets t.w.v. ? 1.095!

Winacties door Marleen_S
Als er één land is waar we massaal op de fiets springen, is het wel in het fietswalhalla Nederland. Door regen en wind, ja zelfs in de sneeuw staat ons stalen ros voor ons klaar. Ben jij toe aan een (nieuwe) fiets? Jij kunt 'm hier winnen!

En het is niet zomaar een fiets. Deze Josh by Urban fiets is namelijk heel bijzonder. Urban HPV Bike is namelijk een samenwerking aangegaan met sieradenmerk Josh. De lucky winnares die dit prachtige exemplaar in haar schuurtje mag herbergen, kan 'm er maar beter gauw uithalen voor een ritje. Er mag mee gepronkt worden, want de fiets zul je nergens anders in Nederland tegenkomen! Er is er namelijk maar één heren- en één damesfiets van gemaakt.

Dat betekent dat hij ook nog eens heel 'jat'-proof is. Dat wordt lekker onbezorgd crossen door de stad. En met maar liefst acht versnellingen zal dat geen probleem zijn!


Josh by Urban

Het is toch wel bijzonder: een sieradenmerk en een fietsenmerk die samen een product op de markt zetten. Maar het resultaat mag er wezen. Naast alle essentiële onderdelen die een fiets nodig heeft, bevat de Josh by Urban fiets ook nog een paar leuke extraatjes. Zoals echte Swarovski-steentjes die op het leer rondom het frame zijn verwerkt. Of wat dacht je van het soepele bruine leer dat om het frame is gewikkeld? De fiets is eigenlijk niet meer zomaar een vervoersmiddel, maar ook een accessoire!

Meer info? Check ook de Facebook- en Twitter-pagina van Urban HPV Bike.


Winnen

Kijk, we kunnen er lang of kort over praten, maar het mooie van dit alles is natuurlijk dat jij deze fiets kunt winnen. Om de trotste eigenaar te zijn, hoef je niet eens zo veel te doen. Stuur ons een foto van jou op jouw versleten barrel en leg in één zin uit waarom jij deze Josh by Urban fiets moet winnen. De foto kun je opsturen naar redactie@ze.nlDaarnaast dien je ook Ze.nl te liken op Facebook. 

 
Simpel toch? De actie loopt tot en met 2 december 2013. Wij zijn heel benieuwd naar de inzendingen!