WIN: Kaarten High Heels in Concert

Winacties door Redactie Ze.nl

Maar liefst vier topvrouwen vertolken de hoofdrollen in High Heels in Concert, namelijk: Birgit Schuurman, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot en Dennis. In deze übervrouwelijke productie kruipen alle vier de dames in de huid van een Amsterdamse carrièrevrouw / moeder / vrijbuiter / yogafan. Stuk voor stuk eigentijdse, herkenbare en hilarische types die ijzersterk aansluiten bij de cast.

De vier vrouwen nemen de bezoeker op een columnachtige manier mee langs alle female favorites zoals oneindig shoppen, lunchen, sauna, sex, nieuwe aanwinsten, ‘carrière of toch kinderen?’ en natuurlijk de altijd hopeloze mannen. Al deze elementen komen dan ook uitgebreid aan bod, afgewisseld met diverse songs die raken en inspireren.

Kortom, de ideale theateravond voor vriendinnen, die dol zijn op Gooische Vrouwen, smullen van S.A.T.C. en zich helemaal verliezen in Wodka & Lime en Evelien.


Kijk voor meer informatie (onder andere de speellijst) op de Facebook-pagina van High Heels in Concert.

De première is al helemaal uitverkocht, maar Ze.nl mag nog enkele kaarten weggeven! Wil jij - tussen de BN'ers - over de rode loper paraderen? Doe dan snel mee!

Ze.nl mag 3 x 2 premièrekaarten voor High Heels in Concert weggeven, voor aanstaande dinsdag 22 maart in het DeLaMar Theater te Amsterdam (aanvang 19:00, show start om 20:00 tot 22:15) . Om kans te maken op twee kaarten, moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot 21 maart 11:00. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.