Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Zwarte paillettentas van LaLiek

De collectie van LaLiek bestaat uit een keur aan tassen van hoge kwaliteit, met een bijzondere styling. Doordat de ontwerpen variëren van chique naar casual en van stoer naar hip, is LaLiek qua stijl niet over één kam te scheren. Er is voor elk wat wils!


   


Lieke Gulikers, het brein achter LaLiek, is in 2008 naar China vertrokken om daar iets te gaan doen met haar passie voor tassen. Ze bouwde LaLiek van de grond af aan op en inmiddels worden haar tassen op meer dan zestig plekken verkocht. In Nederland, maar ook in het buitenland! Je kan de creaties van Lieke tegenkomen in de betere lederwarenzaken, damesmodewinkels, schoenenwinkels, boetiekjes en parfumerieën.

Kijk voor verkooppunten én foto’s van de nieuwste collectie op de site van LaLiek

Ze.nl mag een aantal hippe, zwarte paillettentassen van LaLiek weggeven (zie onderstaande afbeelding)! Om kans te maken op een tas, moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden. We verloten binnenkort ook nog een aantal tassen via onze Twitter, hou deze dus in de gaten!


De prijsvraag loopt tot en met 27 maart. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.