Hi- ha- horoscoop: Augustus (+WIN!)

Winacties door Shiri
De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar met je horoscoop vang je er een glimp van op. En ook al bepalen we zelf ons eigen lot, we zijn best nieuwsgierig. Kijk gauw wat er deze maand voor jou in de sterren staat geschreven!

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Je maakt plannen voor de komende maanden, als je niet uitkijkt heb je de komende tijd echt geen tijd meer voor plotselinge uitjes. Het is leuk om druk bezig te zijn, maar verwen jezelf ook! Ga desnoods even langs een spa.

Liefde & seks: Als je geen relatie hebt, wordt het eens tijd om de bloemetjes eens flink buiten te zetten. Hoewel het jou niet aan zelfvertrouwen ontbreekt, is het altijd leuk om nog meer zelfvertrouwen te krijgen tijdens het daten.
Jouw zinderende zomermoment: Een romantische date hebben.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Dont think, just kiss!

Maagd (24 augustus – 23 september) 

Ben je veel aan het piekeren? Stop daarmee! Piekeren levert je onnodige stress op, het is veel beter om daadwerkelijk aan een oplossing te werken! Je zal zien hoeveel het je zal opleveren om relaxter door het leven te gaan.
Liefde & seks: Seks schiet er soms een beetje bij in als je een relatie hebt. Probeer te ontspannen en laat je lover je masseren, want daar knap je van op! Als je geen relatie hebt, is er een grote kans dat je deze wel in het verschiet hebt liggen.
Jouw zinderende zomermoment: Een massage ontvangen.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Stay calm and get a massage.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Je bent lui deze maand, heel lui. Maar weegschaal: het kan geen kwaad om af en toe actief te zijn en wat meer te ondernemen deze maand. Bezoek eens een vlooienmarkt, wie weet scoor je wel je toekomstige favoriete outfit.
Liefde & seks: Jij en je partner hebben het leuk samen en je geniet van jullie samenzijn. Mocht je nog single zijn, dan moet je eens met je luie bips van de bank afkomen, je lijkt er wel aan vastgeplakt. Come on, ga erop uit. Je gaat er geen spijt van krijgen!
Jouw zinderende zomermoment: Uitslapen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Take it easy.
 
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Je hebt niks te klagen; je bent vakantie aan het vieren en je ontmoet allemaal interessante mensen die je zullen inspireren om het beste uit jezelf te halen! Je doet het goed op je werk en je vriendschappen verdiepen zich.
Liefde & seks: Single? Dan blijf je dit ook voorlopig en dat is prima, want je hebt er veel te weinig tijd voor! Een relatie? Boek dan samen een romantische weekendje weg, je relatie kan wel de nodige romantiek gebruiken.
Jouw zinderende zomermoment: Bootje varen.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Hope.

Boogschutter (23 november – 21 december)
Je bent geen lieverdje geweest de afgelopen tijd en je hebt mensen gekwetst. Je zou eens aan je prioriteiten kunnen werken en jezelf eens afvragen of jij je wel op de goede weg bent met je gedrag.
Liefde & seks: Single? Waarschijnlijk zal je dit ook blijven de komende tijd, dit heb je toch echt aan jezelf te danken. Werk aan jezelf, praat over je gedrag zodat je meer inzicht krijgt. Heb je een relatie? Dan moeten er zeker dingen gaan veranderen, mocht je willen dat dit slaagt.
Jouw zinderende zomermoment: Joggen met zonsopgang.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Never get so busy making a living that you forget to make a life.

Steenbok (22 december – 20 januari)
De zonnestralen geven je de nodige energie en je bent aanstekelijk vrolijk. En waarom ook niet? Het gaat supergoed met je; je hebt leuke vrienden, je vakantie is top, je studie of werk is top en je liefdesleven gaat toppie!
Liefde & seks: Je bent verliefd of je gaat dit spoedig worden. Doe er alles aan om je crush voor je te winnen. Wedden dat hij je niet kan weerstaan? Als je al een relatie hebt, bevinden jullie je op een roze wolk. Jullie zijn een jaloersmakend koppel.
Jouw zinderende zomermoment: Verliefd zijn en blijven.
Jouw spiri-spiri-quote: Smile! 

Waterman (21 januari – 19 februari)
Je vakantie is geboekt en jij hebt je koffer al helemaal ingepakt, op naar een goede voorbereiding! Je bent je goed aan het inlezen voor je reis en wilt je nu eens niet laten verrassen. Je zou een uitstekende reisgids zijn!
Liefde & seks: Ben je single? Iedere dag van de week kun jij een andere date hebben. Je bent nog jong en ongebonden dus waarom zou je het niet gewoon doen? Genieten geblazen! Heb je een relatie? Besteed meer aandacht aan je lover!
Jouw zinderende zomermoment: Daadwerkelijk op vakantie gaan.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Holiday!

Vissen (20 februari – 20 maart)
Het leven is leuk, spannend en alles wat je wilt is mogelijk! Vergeet je nare ervaringen en kijk vooruit. Je zult zien dat alles gaat lopen zoals je het hoopt. Geniet voor nu van de vakantie en have fun!
Liefde & seks: Als single zijn er onbegrensde mogelijkheden, je kan doen en laten wat je wilt en dat geeft je oppermachtig gevoel. Als je een relatie hebt, boeken jullie samen een vakantie en beleven jullie een fantastische tijd.
Jouw zinderende zomermoment: Wandelen op het strand.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: I can and I will!

Ram (21 maart – 20 april)
Nu de zomer nog in volle gang is, denk jij meer aan de toekomst en wijzig je wellicht je toekomstplannen. Je blijft dicht bij jezelf en maakt keuzes die je uiteindelijk gelukkig zullen gaan maken. Lekker bezig! Maar wees al trots op jezelf, want je hebt veel bereikt.
Liefde & seks: Als vrijgezel mis je zo af en toe een knuffel. Gelukkig heb je genoeg vrienden die je maar al te graag een dikke knuffel geven. Je zou best meer initiatief mogen tonen om een date te scoren, niet alles komt je aanwaaien.
Jouw zinderende zomermoment: In het park zitten met een wijntje.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Keep calm and cuddle!
 
Stier (21 april – 20 mei)
Je krijgt hulp uit onverwachte hoek zodat jij je dromen kan verwezenlijken. Vergeet dan ook niet je waardering uit te spreken. Verder vermaak jij je opperbest deze zomer, of het nou met je vrienden is of met je lover.
Liefde & seks: Je relatie is leuk, al zou je er wel vaker op uit moeten. Want jullie kunnen wel de nodige quality time gebruiken. Als je vrijgezel bent, dan sta je er voor open om te daten. Waak er wel voor dat je niet met ‘bad boys’ uitgaat.
Jouw zinderende zomermoment: Cocktail drinken.
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Life is good!
 
Tweelingen (21 mei – 21 juni)
Je bent veerkrachtig en maakt het beste van je situatie. En dat is goed nieuws, want zo komt er ook snel een einde aan je probleem. Het is ook te hopen dat je in de toekomst verstandigere keuzes gaat maken op carrière gebied.
Liefde & seks: Als single ben je volop aan het daten. Soms is het leuk, maar soms zit je liever thuis zodat je gegarandeerd een leuke avond hebt. Als je een relatie hebt, wees dan eerlijk over je gevoelens. Je vriend kan niet raden hoe jij je voelt.                 
Jouw zinderende zomermoment: Op een terrasje zitten.
Jouw spiri-spiri-quote van deze maand: Be cool!

Kreeft (22 juni – 22 juli)
Je bevindt je in rustig vaarwater deze maand. En dat is misschien niet heel spannend, maar wel prima en lekker kalm. Als je een spannende en bruisende zomer wilt, zal je deze zelf moeten gaan creëren.
Liefde & Seks: Als je een relatie hebt, hebben jullie met elkaar een relaxte zomer. Er is geen wolkje aan de lucht, misschien dat je het wel een beetje saai vindt. In dat geval, moet je er ook iets aan doen!
Jouw zinderende zomermoment: Naar zee gaan en lekker zwemmen,
Jouw spiri-spiri-quote van de maand: Taking chances is what makes life exciting!

Winnen: Pandora-ESSENCE-armband + Leeuw-sterrenbeeldbedel
Of deze maand knallend of keihard werken wordt, je kunt het in ieder geval goed beginnen, toch? En daarin komen wij je graag tegemoet: van Pandora mogen wij een Pandora-ESSENCE-armband plus Zodiac Charm met het sterrenbeeld 'Leeuw' t.w.v. € 39,- weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 15 augustus 2015.