Everything Eleanor by Stampin? Up! (+WIN)

Winacties door Ze.nl
Mooie kaarten, bedankdoosjes en andere decoraties. Je kunt het allemaal makkelijk zelf maken met de mooiste hoogwaardige papieren, stempels, inkt en linten van Stampin’ Up! Kijk mee en win een creatief pakket!
 
DIY'en saai? Echt niet! Denk aan mooie uitnodigingskaarten met een personal twist, bedankdoosjes, trouwkaarten, geboortekaartjes, decoraties en andere leuke dingen om te krijgen of zelf te hebben. Je maakt ze met hoogwaardige papieren, stempels, ponsen, inkt, linten en andere accessoires van Stampin’ Up! Deze accessoires lenen zich perfect voor het maken van originele, mooie creatieve projecten voor ieder moment en iedere gelegenheid.
 
Het is tegenwoordig helemaal hot om zelf dingen te maken. Waarom zou je bijvoorbeeld een kaart kopen als het veel leuker is om het zelf te maken? Met de 8-delige stempelset Everything Eleanor geef je creatieve projecten een gotische stijl. Perfect voor allerlei decoraties en voor kaarten.


Hieronder een stappenplan om zelf een mooie kaart te maken. En natuurlijk werd er gebruik gemaakt van stempelset Everything Eleanor. Kijk je mee? 
 
1.     Snij uit de serie Color Me Irresistible Specialty Designer Series Paper een stuk van 13 cm x 14 cm van het wit gestippelde papier en vouw het door het midden. Met de Stampin’ Trimmer als hulp kun je moeiteloos papier in verschillende afmetingen snijden.
 
2.     Snij van het zwart gestreepte Color Me Irresistible Specialty Designer Series Paper een stuk van 4,5 cm x 7 cm en knip één kant vlagvormig uit.
 
3.     Snij nog een stuk wit gestippeld papier van 5,5 cm x 3 cm en knip ook hier een uiteinde vlagvormig uit. Kleur met behulp van een Sponge Dauber en een Classic Stampin’ Pad dit stuk papier in Mint Macaron – de stippels blijven licht, dus dat geeft een heel tof effect!
 
4.     Stempel het cirkelvormige patroon uit stempelset Everything Eleanor in de kleur Mint Macaron op Whisper White A4 Cardstock.  Stans het motief uit met de 3,8 cm Circle pons.
 
5.     Plak met SNAIL lijm een Paper Doily in de linker benedenhoek van de basiskaart. Knip de uitstekende randen eraf.  
 
6.     Plak de twee vlagvormige stukken papier op elkaar, wederom met SNAIL lijm en lijm het over de Paper Doily. Daarop bevestig je, met Stampin’ Dimensionals, de uitgestanste en bestempelde cirkel. Dit geeft een leuk 3D-effect.
 
7.     Schrijf de naam van je gast op de kaart en versier de kaart eventueel met Pearl Basic Jewels.  


Video instructies
Wil je meer projecten zien? Kijk dan naar onze nieuwe online Stampin’ Up! Stampissimo video via het YouTube-kanaal van Stampin' Up! Er wordt in deze video uitleg gegeven over hoe je geweldige projecten kunt maken om je bruidsgasten te bedanken. En natuurlijk wordt daar ook gebruik gemaakt van dezelfde prachtige stempelset Everything Eleanor.
 
Kijk verder voor inspiratie op Pinterest of bezoek de Stampin' Up! Facebook-pagina.
 
WIN!
Speciaal voor de lezeressen geeft Stampin’ Up! een creatief pakket t.w.v. 120 euro weg, waarmee je zelf kaarten zoals hier beschreven kunt maken. Hoe maak je kans? Geef antwoord op de onderstaande vraag. Succes!