Lifestyle / Media
Media

10 sites tegen verveling

Reageer4 0

Zoals de was doen, of een boodschappenlijstje maken, of de kredietcrisis oplossen, dergelijke dingen. Ik wil dan gewoon de hele dag mijn Hyves-pagina F5'en in de hoop iets tegen te komen dat mijn verveling zal doen vervagen.

Dat gebeurt maar weinig en dus ben ik zelf maar op zoek gegaan naar sites die me vermaken in die breindode verloren uurtjes!

1: Animated Gifs maken 
Met deze site kan je heel snel en gemakkelijk animated gifjes maken met je webcam. Gewoon de applicatie aanzetten en gaan met die banaan. Ook leuk: De gallery waar je de gifjes van anderen kan zien. Goed voor minstens vijf minuten schuddebuiken en om inspiratie op te doen voor je eigen webcam-kunstwerkjes.

2: Suikerzoete spelletjes
Mijn voorkeur gaat uit naar deze site voor tijddodende spelletjes. Lief, schattig en soms gemeen moeilijk. Aanradertje: het kattenspel.

3: F*** my life
Bizarre verhalen van vreemdelingen die reden hebben tot klagen. Zoals: "Today, I took a friend out for what I thought was date. After dinner was over and I paid, she pulled the bill out and wrote her name phone number on it for the waiter. FML"

4: Do not press the red button
Gewoon niet doen. Oké?

5: 33 names of things you never knew had names
Soms kom ik artikeltjes tegen die ik erg grappig vind om te lezen, om vervolgens anderen te imponeren met mijn vers vergaarde kennis. Dit is zo'n artikel.

6: Maak een superheld van jezelf
Eigenlijk bedoeld voor kinderen, maar ik vermaak me hier minstens een kwartier mee.

7: Photoshoppen was nog nooit zo gemakkelijk
De site spreekt heel erg voor zichzelf. Kies een photoshop effect, upload een foto van jezelf, herhaal. Binnen een mum van tijd heb je een hele berg leuke nieuwe hyves-plaatjes.

8: Kermit Bale
Christian Bale fans ten overvloede op deze website, is mij opgevallen. Als jij daar een van bent zal je genieten van dit 'artikel', dat is gecreëerd in een moment van verveling, en je van je stoel zal doen rollen van het lachen.

9: Garfield, zonder Garfield
Van de site: "Garfield Minus Garfield is a site dedicated to removing Garfield from the Garfield comic strips in order to reveal the existential angst of a certain young Mr. Jon Arbuckle. It is a journey deep into the mind of an isolated young everyman as he fights a losing battle against loneliness and depression in a quiet American suburb."  Het is ook gewoon heel grappig.

10: Wees de nieuwe Jackson Pollock
Voor als je deze schilder niet kent - hij maakte zijn kunstwerken door met een emmertje verf over het doek te lopen en het hier en daar op het canvas te druppelen. Nu kan jij het ook, en nog vanuit je luie stoel ook! Hint: als je eenmaal met de muis klikt, verandert de kleur van de verf.

Als je niks te doen hebt, kun je natuurlijk ook een leuke quiz spelen. Op QuizChamps.nl speel je realtime tegen échte tegenstanders. De site bevat duizenden quizvragen over o.a. showbizz, actualiteiten en topografie.


Reageer4 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 4 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Martin Verlaan

  Deze site is ook erg vermakelijk https://www.kadoideegenerator.nl

 • Christiaan Urquhart-Van Der Kerk

  een echt leuke website om eens geografisch te browsen en weg te dromen:
  http://www.eilandeninfo.nl

 • dilara1

  Leuke links. Vooral die met de rode knop, superstom maar toch door blijven gaan haha. Ik kwam onlangs deze site teven waar ze ook veel leuke verveeltips hebben zie http://www.verveeltips.com

 • Frank

  Nog een site tegen verveling. Een site waar je verveling om kunt zetten in nuttige acties:

  www.watmoetjedoenalsjejeverveelt.nl

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen