WIN: Shopaholic Omnibus!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het moge duidelijk zijn: Ze.nl is gek op chicklits. Met Sophie Kinsella en Jill Mansell als de koninginnen van de vrouwenboeken, wordt onze honger naar dit genre constant gestild. Dat de succesvolle Shopaholic-avonturen met shopverslaafde Rebecca Bloomwood nu zijn verfilmd, is natuurlijk helemaal geweldig!

Shopaholic!
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat leuke jasje of die mooie schoenen te kopen. Rebecca Bloomwoods financiële situatie is een puinhoop. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van de bank.

Shopaholic! in alle staten
Het leven is heerlijk, vindt Becky Bloomwood. Ze mag met haar vriend Luke mee naar New York. Op naar het winkelwalhalla, naar Saks en Bloomingdale's en Prada. Overal is het uitverkoop. Voordat Becky het weet is ze weer véél te ver gegaan. Met een gebroken hart probeert ze te redden wat er te redden valt van haar geschonden reputatie.

Ze.nl mag enkele exemplaren van Confessions of a Shopaholic Filmeditie weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een boek. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is de echte naam achter het pseudoniem Sophie Kinsella, waaronder zij ook weleens boeken schrijft?

Mail je antwoord voor 5 maart naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Geen zin om af te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem HIER dan zelf online bij bol.com!