WIN: iTunes Gift Card

Winacties door Redactie Ze.nl
Je zoekt een cadeautje, maar dan wel een waarmee je niks fout kunt doen. Om alleen weer met een boekenbon in je blazertje aan te komen, zie je niet zo zitten. No worries, we hebben weer iets leuks voor je: de iTunes Gift Card!

Je neefje is net afgestudeerd, je beste vriendin heeft twee weken op je bejaarde kat gepast en je vriend heeft voor al die voetmassages wel een extraatje verdiend. Je bent dus op zoek naar een leuk kleinigheidje. Liefst ook een beetje origineel. En oh ja: het moet degene die het krijgt niet te veel gedoe opleveren. Een volwassen versie van de spirograaf klinkt bijvoorbeeld wel leuk, maar daar moet je weer zo voor gaan zitten. Voordat je verder je hoofd breekt over je cadeau: wij hebben een oplossing! Het is nieuw, klein en heel makkelijk en het heet.... de iTunes Gift Card!


De iTunes Gift Card

Wie normaal muziek, films, apps, boeken of games koopt in iTunes, betaalt via haar creditcard. Maar wat als je die niet hebt? Of als je eigenlijk je creditcard hiervoor helemaal niet wilt gebruiken? Dan kan je via iTunescode de iTunes Gift Card bestellen. Heel fijn: nadat je de kaart hebt aangeschaft, verschijnt hij meteen op je scherm en in je mail. Een feestelijk tintje fix je met het gratis digitale cadeaupapier dat erbij geleverd wordt. Maar euh, hoe zit het dan met de betaling? iTunescode biedt verschillende betaalmethodes. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk betalen via iDEAL en Paypal. En kom je ergens niet uit, dan staat er 24/7 een team voor je klaar om je te helpen. Wil je tot slot iemand in het buitenland een Gift Card cadeau doen? Geen probleem! Op iTunescode vind je kaarten uit verschillende landen.

Win!
Enthousiast over de Gift Card? Dan hebben we leuk nieuws: Ze.nl geeft 10 iTunes Gift Cards ter waarde van 25 euro per stuk weg! Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. 

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 augustus 2013.

Kun je niet wachten om de kaart aan te schaffen? De Gift Card is vanaf ? 17,49 verkrijgbaar via iTunescode.nl.