Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: ? 50 shoptegoed bij bikinionline.nl!

Ga je last minute tóch nog op vakantie, maar heb je nog geen leuke bikini weten te scoren? Geen paniek, geen paniek! Koop je bikini gewoon lekker online bij de nieuwe webshop bikinionline.nl. Wij geven € 50 shoptegoed weg!
 
Bikinionline.nl
Heb jij aan de hand van dit artikel bepaald welke bikini bij je past? Mooi, dan kun je een fijn exemplaar op bikinionline.nl gaan zoeken. Bikinionline.nl is een webshop voor dames op zoek naar een hippe bikini van een goede kwaliteit. Je vindt ze er in alle maten; de bikini’s gaan namelijk tot en met cup JJ! Of je nu een bandeau wilt, een push-up bikini of een triangel. Of je nu een hippe print wilt of juist een basic exemplaar. De merken die worden verkocht staan allemaal bekend om hun goede kwaliteit. Denk aan bijvoorbeeld Freya, Banana Moon en PrimaDonna. Ook kun je er terecht voor leuke accessoires om je beachlook compleet te maken. Bij een bestelling vanaf € 65 is de verzending gratis en een fijn pluspuntje voor als je aan het eind van je salaris nog een stukje maand over hebt: je kunt achteraf betalen! 
 
Bikinitrends
Ook dit jaar is de bandeaubikini hipper dan hip. Erg fijn voor als je mooie, bruine schouders wilt. Maar ook de push-up bikini is terug van weggeweest en vervangt de fringe bikini, die dit jaar niet meer kan. Sommige trends waaien nou eenmaal weer snel over…
 
Shopinspiratie nodig? Wij hebben alvast onze favoriete bikini’s op een rij gezet!

Bandeau
Audabe strapless bikinitop € 87
Summer Garden bandeau € 74


Push-up 

Beaute Brulante Plunge € 87
Tropic Jungle push-up € 56

Triangel

Black Befo triangel € 52,95
Goldstripe Muro triangel € 44,95

 
Winnen
Heb jij al een leuke bikini gespot? Doe dan mee met onze winactie. Wij mogen namelijk € 50 shoptgegoed weggeven van bikinionline.nl! Wat je moet doen om kans te maken? Laat ons hieronder weten wat je favoriete bikini van Bikinionline is en like de Bikinionline Facebook-pagina. Simpel toch?

De actie loopt tot en met 14 juli 2014.