WIN: Een glampingvakantie t.w.v. ? 400!

Winacties door Redactie Ze.nl
Zou jij weleens willen kamperen romantisch met je lover of ontspannen met je gezin? Maar zie je jezelf nog niet echt in de zeikende regen met je wc-rol naar de toiletten sjoffelen? Goed nieuws: wij geven een luxe (écht!) kampeervakantie weg!
 
 Een luxe campingvakantie… kan dat? Ja! Voor veel dames is dit dé ideale manier van vakantie vieren. Maar ook als je al een gezinnetje hebt gesticht - of misschien zelfs júist - is glamping ideaal. 
 

Glamping? Een glamping is een kampeervakantie met luxe. Dit betekent dat je niet zelf urenlang in de weer bent met haringen en tentdoeken, en dat je niet ’s nachts met je toiletrol naar de wc hoeft te lopen. Geen gesleep met eigen spullen, want de stacaravans, luxe chalets en safaritenten staan helemaal ingericht klaar en beschikken over een eigen keuken, badkamer en toilet. Zeker als je met kleine kinderen reist is dat ideaal. De kinderen hebben lekker de ruimte om te spelen, leven zich uit in het zwembad en maken snel vakantievriendjes. Het ontspannen campingleven, de comfortabele accommodaties en de faciliteiten en activiteiten op de camping maken dit type vakantie zo populair. Wel de lusten van het buitenleven, maar niet de (primitieve) lasten!
 
Canvas Holidays
Op de campings van Canvas Holidays zijn volop faciliteiten, waaronder mooie zwembaden en restaurants. Je kunt op vrijwel alle campings gratis een kinderbed of kinderstoel bijboeken. En op de 21 Mini-Campers campings zijn gratis een buggy- of babypakket te reserveren. De campings liggen op de mooiste plekjes en zijn ook een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Uit het aanbod van Canvas Holidays kies je de bestemming en de camping voor jullie ideale vakantie.
 

Winnen
Zie jij jezelf en je lover of jullie gezinnetje wel ‘glamperen’ bij Canvas Holidays? Dan hebben wij heel goed nieuws: wij mogen namelijk een Canvas Holidays-cheque ter waarde van € 400 weggeven! Wat je hiervoor moet doen? Beantwoord onderstaande vraag. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Makkie toch? 

Er gelden nog wel wat voorwaarden:
  • Uitsluitend voor nieuwe boekingen, met aankomst voor 20 juli of na 1 september 2014 of voor 1 juli 2015
  • Geldig voor één accommodatie (muv de Safaritent Deluxe en Moda stacaravan)
  • Niet inbegrepen zijn (evt.) verzekeringen
  • De prijs is niet inwisselbaar tegen contanten
  • Niet geldig voor campings waar Canvas accommodatie van de camping verhuurt.