WIN: Een giga gezond pakket met superfoods!

Winacties door Kimberly
Healthy is the new skinny en dus vliegen anno 2014 de superfoods je om de oren. Naast gezond zijn ze namelijk ook supermakkelijk in je gerecht te verwerken: doe ze door je groene smoothie, door je yoghurtje of meng ze in wat kwark.
 
Maar wie gezond wil leven moet daar wel wat (centjes) voor over hebben. Daarom geven wij een pakket vol superfoods van DieetDrogist weg! DieetDrogist is een online webshop met allerlei gezonde voedingproducten, waaronder superfoods. De DieetDrogist verkoopt alleen natuurlijke producten - ook voor een fijn prijsje - en is overtuigd van hun superfoods. Zij zijn van mening dat ze zowel lekker áls gezond zijn, en wij ook.

Voor elk doel de juiste voeding

Een superfood draagt namelijk bij aan een gezonde levensstijl en is bovendien rijk aan voedingsstoffen als proteïne, mineralen, vitaminen, enzymen en antioxidanten. En natuurlijk zijn ze vrij van chemische stofjes als chemicaliën en (groei)hormonen. Of je nu voor een bewuste levensstijl wilt gaan, gewoon gezonder wilt gaan leven, een fanatieke sporter bent of last minute een paar kilootjes wilt wegbonjouren voor de zomervakantie: de DieetDrogist biedt de juiste voeding en informatie hoe jij jouw doelen bereikt. 


 
Winnen
Wil jij genieten van het beste uit de natuur en ben jij een échte superfoodfan? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een megapakket vol superfoods! Dit pakket bestaat uit 12 verschillende superfoods waaronder kokosbloesemsuiker (een fijne suikervervanger), bijenpollen (lekker voor over de salade) en gojibessen. 

Wat je moet doen om kans te maken op dit gezonde supefoodpakket? Klik hieronder op de meedoenbutton. Nog meer kans maken? Like Ze.nl dan op Facebook en deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken. Makkie toch? 

De actie loopt tot en met 26 juni 2014.