WIN: 5x een knaloranje WK-koffer

Winacties door Redactie Ze.nl
Na vier jaar is het eindelijk weer zover: het WK staat voor de deur. Alleen ga je uitgerekend deze zomer tijdens alle belangrijke wedstrijden op vakantie. Hoe je de Hollandse boys toch aanmoedigt? Met deze knaloranje WK-koffer!

 
Wij houden nu al van het WK. Niet alleen vanwege de knapper dan knappe voetballers, maar ook, omdat we ein-de-lijk een goede reden hebben om in vol Oranje-ornaat de straat op te gaan. Natuurlijk doen we dit graag in stijl en ook op reis willen we ons van onze beste supporterskant laten zien. Oranje-koorts? Mwuah, misschien een beetje.
 


Maar ja, behalve op Koningsdag kunnen we bijna nooit met onze vuvuzela’s, leeuwenpetten en Roy Donders juichpakkies in het wild rondlopen. Het is alleen wel een beetje zonde dat al dat WK-spul na de finale gewoon weer naar zolder verdwijnt. Wat is nou oranje, maar kun je toch het hele jaar altijd wel goed gebruiken? Een koffer! Kijk, dat hebben ze bij gowithMax goed begrepen.
 
gowithMax
Wat is gowithMax? Max houdt van genieten en hij weet als geen ander dat wij vrouwen zo veranderlijk zijn als de wind en spontaan zin kunnen hebben in een shopweekend in Milaan. Of een dagje naar de sauna met je lover. Maar ja, dilemma: er is zoveel te doen en er zijn zoveel plekken te zien, waar moet je naartoe? En als je liever thuisblijft, hoe voorkom je verveling? Max heeft het gelukkig allemaal voor je uitgezocht. Van concertkaartjes en saunabezoekjes tot scherp geprijsde vliegtickets en hotels, je vindt het op gowithMax. Meer over Max weten? We schreven er al eerder over. 
 


Winnen

Als je fan bent van gowithMax en nu al met bitterballen en WK-toeters voor de buis zit, dan is deze oranje WK-koffer echt wat voor jou. Hij is tegen weer en wind bestand en très trendy als je deze zomer op reis gaat en overal waar je komt, wilt laten zien dat je achter Oranje staat. 

En het leukste van dit alles is dat wij 5 oranje koffers van gowithMax mogen weggeven ter waarde van € 60,- per stukHet enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je te registreren bij gowithMax. Succes dames!