Review + WIN: Rita Ora-nagellaksetje van Rimmel London!

Winacties door Fleur

Het is weer tijd om jezelf te showen, want: stijgende temperaturen. Wat een zomerse verschijning helemaal compleet maakt? Een paar kekke kleuren op je nagels! En met de Rita Ora-collectie van Rimmel London komt dat zo goed.

We love nagellak. Niet alleen je nagels zien er meteen een stuk vrolijker uit, het fleurt ook je hele outfit op. Als het lakje dan ook nog eens van goede kwaliteit is, maar niet onze portemonnee stroopt, zijn we helemaal enthousiast. Daarom vinden we het superleuk dat we een nieuwe collectie aan je kunnen voorstellen: de 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora. En het beste nieuws is: we mogen de collectie, 12 lakjes in totaal, maar liefst 15 keer weggeven!


De Rita Ora-lijn
De 60 Seconds Colour Rush Nail Collection van Rita Ora staat voor kleur. De 12 lakjes (à € 3,99 per stuk) zijn onderverdeeld in 6 warme en 6 koude kleuren, wat perfect Rita’s persoonlijkheid vertegenwoordigt: oh so hot, oh so cool… De warme kleuren zijn echte knalkleuren, denk aan vuurrood en felroze. De koude kleuren bestaan uit mooie pasteltinten. Heel leuk: zowel de kleuren als de namen van de lakjes heeft Rita Ora zelf bedacht:
  • Wit: White Hot Love (#703)
  • IJsroze: Lose Your Lingerie (#203)
  • IJsblauw: Pillow Talk (#853)
  • IJsgroen: Breakfast in Bed (#873)
  • Beige: Let’s Get Nude (#513)
  • Fuchsia: Don’t Be Shy (#323)
  • Felrood: Raw As Night (#303)
  • Donkerblauw: Blindfold Me Blue (#823)
  • Groenblauw: Do Not Disturb (#863)
  • Donkerrood: Rita Rouge (#313)
  • Oranje: Oragasm (#403)
  • Paars: Midnight Rendezvous (#613)

Even testen
Natuurlijk geven we niet zomaar iets weg. Als het even kan, testen we het product eerst zelf, want we willen wel zeker weten dat het een beetje van een goede kwaliteit is. Fleur had de eer alle lakjes uit te proberen en nestelde zich met een ton aan lak én remover achter haar bureau. Wat meteen opviel, was dat het kwastje enorm goed lakt en druppel- en spettervrij is. En dat is wel zo veilig als je net als Fleur geen beautyhandigheid bent van nature.

Daarnaast kon ze de lakjes in warme kleuren zo opbrengen: een tweede laag was lang niet altijd nodig. De pasteltinten moeten wel twee keer worden opgebracht, maar die zijn dan ook een stuk lichter. Heel veel tijd aan het lakken van je nagels met onze Rita ben je dus niet kwijt. En helemaal mooi: ze drogen lekker snel. Een tweede laag is zo opgebracht, en je hoeft niet als een malle te gaan blazen voor je andere dingen gaat doen. Tot slot: we zijn dol op de verschillende kleuren. De pasteltinten zijn heel lief, zonder dat je het idee hebt een hele babykamer op je nagels te smeren. De warme kleurtjes zijn ook mooi: geen vage net-niet kleuren, maar lekker heldere, diepgekleurde lak. Kortom? Wij zijn fan!

Op de hoogte blijven van de nieuwste make-upcollecties van Rimmel? Like hun Facebook-pagina. Wil je de lakjes van deze fijne collectie kopen? Dan kan gewoon online bij bol.com.


Winnen
Schreeuwen je nagels inmiddels om een lakje van Rita? Dat komt mooi uit! Wij mogen 15 x een setje van 12 lakjes weggeven ter waarde van € 48,00 per set! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is Ze.nl liken op Facebook. Klik vervolgens op de meedoenbutton. Meer kans maken? Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. Simpel toch? 

De actie loopt tot en met 4 juni 2014.