WIN: Kaarten New Beauty/Wellness!

Winacties door Redactie Ze.nl

Na drie succesvolle edities van New Beauty, dat zich exclusief richt op cosmetische behandelingen, kun je nu ook voor wellness in de RAI terecht. Of je nu voor ontspanning of voor medische redenen komt, New Beauty / New Wellness biedt je een schat aan informatie over kuren, huidbehandelingen, producten, voeding en beweging.

Persoonlijk contact met topspecialisten
Tijdens New Beauty / New Wellness 2009 kun je persoonlijk advies krijgen over de nieuwste behandelmethoden en technieken. Deskundige cosmetisch artsen, wellness-specialisten, dermatologen, huidtherapeuten, schoonheids-specialisten en masseurs staan twee dagen voor je klaar! Tijdens 50 seminars, workshops en demonstraties worden alle mogelijke behandelingen besproken en komen ook de voor- en nadelen uitgebreid aan bod.

Gratis behandelingen en demo's
Op de beursvloer informeren tientallen aanbieders van cosmetische ingrepen, beautybehandelingen, wellnessproducten, massages, sauna-arrangementen en wellnessreizen je over de nieuwste trends. Bovendien worden er ook diverse gratis behandelingen aangeboden. Naast de winnares van het tv-progamma Het Zesde Zintuig Tessa van Rossen, is ook Robert Schoemacher aanwezig om uitleg en informatie te bieden over allerlei onderwerpen.

Als jij geïnteresseerd bent in beauty en wellness mag je dit event op 14 en 15 maart niet missen! De toegangskaarten zijn 15 euro, maar Ze.nl mag al haar lezeressen een korting aanbieden van maarliefst 5 euro!

Om een kaartje voor 10 euro te kopen i.p.v. 15 euro, surf je naar www.newwellness.nl/acties en vul je 'zenl' in als actiecode.

Ze.nl mag tevens 5x 2 kaarten voor New Beauty / New Wellness 2009  weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op twee kaarten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Door welke organisatie wordt New Beauty / New Wellness georganiseerd?

Mail je antwoord voor 26 februari naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.