WIN: Boeket lelies voor iemand die het verdient

Winacties door Redactie Ze.nl
Heb jij een vriendin die wel een oppepper kan gebruiken? Een moeder die altijd voor je klaarstaat? Verras haar dan nu met een boeket lelies! Ze.nl mag namelijk vijf boeketten weggeven van Bloemenbureau Holland.

De zomer is begonnen! De lelie is een echte zomerbloem die bovendien bol staat van de symboliek. Door de eeuwen heen heeft deze mooie bloem veel betekenissen gekregen als troost en liefde, vrouwelijkheid of zuiverheid. Een van de Oosterse betekenissen die aan de lelie wordt gegeven is geluk. Een vaas met zomerse lelies is daardoor extra speciaal. En net als in een sprookje: ze bloeien lang en gelukkig?


Bloemenbureau Holland heeft nu een leuke actie opgezet. Op een geheime locatie in Nederland heeft een sprookjesachtige lelie-expositie in een glazen bol gestaan. Iedereen die deze locatie raadt, maakt automatisch kans op een jaar lang gratis lelies. Om je op weg te helpen kun je de video en extra aanwijzing bekijken via dit filmpje op YouTube. De actie loopt tot en met 31 juli 2012.


Winnen

Maar ook Ze.nl mag vijf mooie bossen lelies weggeven aan haar mooie leZeressen! Ken jij iemand die wel zo'n prachtige bos bloemen kan gebruiken? Like dan de Facebook-pagina van Ze.nl en vul hieronder in waarom hij of zij die bos bloemen verdient. Wie weet kunnen wij dan binnenkort jouw vriendin/zus/man/collega met een bos lelies verrassen! De actie loopt tot en met 5 augustus 2012.