WIN: 5x personal trainer bij Fitmo

Winacties door Marleen_S
Goede voornemens al bedacht? Als fit het nieuwe jaar ingaan er één van is, hebben wij goed nieuws voor je. De fitness app Fitmo gaat je met een personal trainer daarbij helpen. Duur zo’n trainer? Welnee, je kunt ‘m bij ons winnen!

 
De feestdagen zijn natuurlijk allemaal lief, leuk en aardig, maar de bijbehorende kerstkilo's die het gevolg zijn, is iets waar je minder happy van wordt. Oké, eigenlijk ben je al sinds de zomer flink aan het hamsteren, maar één ding is zeker: dat vetlaagje kan er wel weer vanaf.
 


 
Personal trainer

Dus schrijf je je - vol goede voornemens - per 1 januari in bij een veel te dure sportschool, waar je na één lesje bodypump nooit meer binnenstapt. Echt, zelfs celebrities die net bevallen zijn houden het langer vol dan jij en zitten binnen no time weer strak in het bikinilijf.
 
Hun geheim? Een personal trainer. Je weet wel, die man met geheime superkrachten waardoor jij ineens honderd push-ups doet in plaats van je gebruikelijke negen. Reteduur natuurlijk, zo’n sportheld, plus hij komt niet even lekker makkelijk bij je thuis aan de gewichten hangen. Nou, daar heeft Fitmo wat op gevonden!



 
Stoutste sportieve dromen waarmaken

Fit-watte? De fitness app Fitmo helpt je met een echte personal trainer om je stoutste sportieve dromen waar te maken. Kilootje eraf? Spieren kweken? Of wil je nu eindelijk eens een marathon lopen? Met je eigen coach gaat het je lukken.
 
En die personal trainer zit gewoon in je eigen broek... eh -zak. Je mag ‘m zelf uitzoeken en samen met hem of haar maak je niet alleen een fitnessplan op maat, hij/zij zorgt er ook voor dat je het daadwerkelijk gaat uitvoeren. Gewoon, heel handig via je telefoon! En als het nodig is motiveert hij of zij je met een videochat of berichtje om zo je sportgedrag nu for once and for all echt te veranderen. 

De Fitmo app is HIER (let op: alleen voor iPhone!) te downloaden en gemiddeld ben je € 50 per maand kwijt voor je eigen personal trainer.



 
Winnen

Kijk, daar worden wij onsportievelingen op de redactie blij van. Nog blijer worden we van het feit dat we maar liefst 5x een personal trainer mogen weggeven voor je iPhone! Dus ben je jouw glühweinbuikje zat? Wil je van die zwabberende kipfilets af? Wil je je goede voornemens dit jaar écht eens gaan waarmaken? Doe mee en maak kans op een personal trainer voor tien weken lang!

Wat je moet doen? Heel simpel, je klikt hieronder op de meedoenbutton en geeft Ze.nl natuurlijk een like op Facebook. Nog meer kans makenDeel de actie door middel van de sharebuttons aan de linkerkant van het artikel. Hoef je verder alleen nog maar af te wachten en te bedenken welk sportdoel het gaat worden dit jaar.

De actie loopt tot en met 16 januari 2015.