WIN: Pakket van animatiefilm 'Bolt'!

Winacties door Redactie Ze.nl

Bolt?
Bolt is een Duitse herder. Hij heeft zijn hele leven voor een televisieshow gewerkt, waarin hij superkrachten heeft. Echter denkt Bolt ook dat hij die krachten buiten de filmset bezit. Als hij op een dag denkt dat zijn baasje Penny in gevaar is, probeert hij haar te redden. Hij springt door een raam en valt bewusteloos in een box die van Hollywood naar New York wordt verscheept.

In New York ontmoet hij de cynische kat Mittens en een aan tv-verslaafde hamster Rhino. In de echte wereld - buiten de filmset - gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny. Hij is er nog steeds van overtuigd dat hij dezelfde superkrachten heeft als in de televisieserie en hoopt samen met Mittens en Rhino zijn baasje Penny terug te vinden. Maar tijdens zijn zoektocht komt Bolt erachter dat hij helemaal geen superkrachten nodig heeft om een held te zijn, maar dat het om hele andere dingen draait...

Ze.nl mag pakketten met 1x twee Bolt vrijkaarten, 1x Bolt t-shirt, 1x Bolt USB-hub (verdeeldoosje voor de USB) en een Bolt Frisbee weggeven. Wil jij dit graag winnen, doe dan mee met de prijsvraag! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geüpload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Welke jonge actrice en zangeres doet de Engelse voice over van baasje Penny?

Mail je antwoord voor 18 februari naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per email!