WIN: 3 DVD's met Renée Zellweger

Winacties door Redactie Ze.nl

Renée speelt de rol van Lucy Hill, een zakenvrouw uit het zonnige Miami. Ze houdt van de mooie dingen in het leven: schoenen, auto's en carrière maken. Als Lucy wordt gevraagd voor een tijdelijke baan in Minnesota om zich te promoveren, neemt ze het aanbod aan. Haar leven gaat alleen een hele andere wending aannemen als ze in dit koude stadje een leuke man (Harry Connick Jr.) tegenkomt.

Ben jij ook zo'n fan van deze actrice en wil jij de dvd's The Bachelor, Miss Potter en Chicago in jouw kast hebben liggen, doe dan mee met de prijsvraag, want Ze.nl mag een pakket met deze drie films weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geüpload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een dvd-pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Door welke film in 1996 brak Renée echt door in het filmwereldje?

Mail je antwoord voor 18 februari naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

New in Town draait vanaf 12 februari in de Nederlandse bioscopen!