WIN: Fotoshoot bij ZeStudio!

Winacties door Redactie Ze.nl

In de ZeStudio word jij mooi en professioneel op de foto gezet, maar dan echt zoals jij bent. Je sterke kanten worden optimaal benut voor het beste resultaat! Je mag zelf twee kledingsetjes meenemen, zodat je verschillende soorten foto's krijgt.

De redactie van Ze.nl trok ook al eens de stoute schoenen aan en was zeer te spreken over het avontuur en het resultaat van de shoot. Kijk HIER om te zien hoe mooi onze redactie erop stond!

We hebben studio's in Amsterdam en Antwerpen, zodat het voor zowel onze Nederlandse als Belgische lezeressen mogelijk is om zo'n gave shoot te boeken. We maken onderscheid in een normale shoot en een zogeheten VIP-shoot:

Normale shoot
- 79 euro
- Exclusief visagie
- Haarstyling niet mogelijk
- Eventuele wachttijden in de studio
- Ongeveer 40 foto's in groot en klein formaat op cd-rom

VIP-shoot
- 119 euro
- Inclusief visagie
- Inclusief haarstyling
- Minder wachttijden
- Ongeveer 80 foto's op cd-rom

Wil je met meerdere mensen op de foto? Dat kan! Dit wordt dan automatisch een VIP-shoot, waarbij visagie voor één persoon is inbegrepen.

Ga snel naar www.zestudio.nl voor meer info en/of het boeken van jouw eigen shoot!

Ze.nl wil graag een VIP-shoot weggeven aan één van haar lezeressen! Wat moet je doen om kans te maken hierop?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een shoot. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat ga jij doen met de foto's die in de ZeStudio gemaakt worden en waarom?

Reageer hieronder met je antwoord voor 22 februari!
De origineelste winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

NB: Nadat de winnares bekend is en de shoot heeft plaatsgevonden, willen we graag een aantal van die foto's op de site zetten. Houd hier dus rekening mee als je meedoet met de prijsvraag!