Voor 20 euro naar 'Supermodel'!

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Die wereld waar mensen nieuwsgierig naar zijn, is de wereld van Supermodel.

De wereld van modellen, mode en high society. Iedereen heeft er wel eens van gedroomd een ster te zijn, zelf op een catwalk te staan, levensgroot in een reclamecampagne te zien te zijn. Kortom: Supermodel biedt een blik in de wereld waar mensen in willen kijken.

Dit doen ze in de vorm van een musical. De combinatie van wereldbekende popmuziek (o.a. van Whitney Houston, Madonna, Brian Adams, Donna Summer e.a.) live gezongen en gedanst en prachtige modecreaties (ontworpen door couturier Ronald Kolk) die op een catwalk geshowd worden door mooie mensen. Dit alles verwikkeld in een spannend dynasty-achtig verhaal.

Eén ding staat vast: een avond Supermodel staat garant voor een fantastische avond uit. Men zal de voorstelling swingend verlaten!

Speciaal voor alle bezoekers van Ze.nl is er een speciale korting om gedurende de gehele speelperiode naar Supermodel De Musical te gaan voor slechts 20 euro voor een 1e rang-kaartje! (normaal 35 euro)

Men kan zich opgeven door een e-mail te sturen naar supermodeldemusical@live.nl met vermelding van naam, adres, e-mail adres & telefoonnummer. Bij tegenbericht worden de kaarten na betaling toegestuurd of de kaarten kunnen op de dag zelf worden afgehaald aan de kassa. Let wel: OP = OP!

De voorstellingen zijn van donderdag tot en met zondag om 20.00 uur. Op zaterdag en zondag is er ook een voorstelling om 15.00 uur. Locatie: NH Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.supermodeldemusical.nl!