WIN: DVD Suburban Girl!

Winacties door Redactie Ze.nl

Suburban Girl is gebaseerd op de verhalen van bestseller- en scenarioschrijfster Melissa Bank. De hoofdrollen worden vervuld door niemand minder dan Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer en Cruel Intentions) en Alec Baldwin (The Departed, The Aviator). Sarah speelt de beeldschone Brett die zich omhoog wil werken in de New Yorkse uitgeverswereld en Alec speelt uitgeversgigant Archie.

Het verhaal
Brett Eisenberg is een jonge maar veelbelovende werkneemster van een kleine uitgever in New York. Ze hoopt op een promotie, maar komt op een dag één van de invloedrijkste uitgevers van New York tegen. De 50-jarige Archie Knox heeft veel belangrijke connecties en veel macht. De jonge Brett kan zijn charmes niet weerstaan en voor ze het weet, eindigt ze met hem in bed.  Archie overspoelt haar met  dure cadeaus en dure etentjes en hij probeert haar ook met haar carrière te helpen. Ze is ervan overtuigd dat haar problemen nu tot het verleden behoren, maar niks lijkt minder waar. Hoewel hun relatie een sprookje lijkt, begint het leeftijdsverschil tussen de twee langzaam maar zeker zijn tol te eisen.

Ze.nl mag drie dvd's van Suburban Girl weggeven. Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een dvd. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Met welke beroemde hond heeft Sarah Michelle Gellar ooit samen in een film gespeeld?

Mail je antwoord voor 6 februari naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.