WIN: DVD S1ngle seizoen 1!

Winacties door Redactie Ze.nl

S1ngle gaat over drie vriendinnen die allemaal op een verschillende manier in het leven staan. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn alleenstaand, of zoals sommigen liever zeggen 'alleengaand'. Ze vertellen elkaar hun filosofieën over mannen, relaties, het leven en mislukkingen.

Stella (Katja Schuurman), Fatima (Bracha van Doesburg) en Nienke (Eva van der Gucht) werken in hetzelfde streekziekenhuis, op dezelfde afdeling en zijn buiten collega's ook vriendinnen geworden.

Stella is de stoerste van de drie, eigenlijk een vent in een prachtig vrouwenlijf. Uitgaan is haar favoriete bezigheid en haar seksuele moraal luidt: van een lichaam moet je genieten.

Fatima is de blonde dromer die onverminderd gelooft in de prins op het witte paard. Vanuit haar luie stoel piekert ze heel wat af over die ene grote liefde, die toch ergens in de wereld moet rondlopen.

Nienke is de aanvoerster van het drietal. Ze is een temperamentvolle dame en een indrukwekkende verschijning. Een keer per maand moet de wereld dekking zoeken, want dan is Nienke verschrikkelijk ongesteld...

In het café filosoferen de drie over mannen, relaties en het leven. Ook mislukkingen worden uitgebreid besproken en ze houden elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun doelgroep. Gelukkig hebben deze drie vriendinnen elkaar en hun rotsvaste gevoel voor humor en geloof in de toekomst. Blijmoedig ploeteren ze verder, want iedereen heeft ten slotte recht op geluk.

S1ngle is gebaseerd op de gelijknamige strip van Comic House-auteurs Hanco Kolk en Peter de Wit.

Ze.nl mag enkele dvd-boxen van seizoen 1 van S1ngle weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een dvd-box. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Bracha van Doesburg speelde ook in een over-the-top film over drie vriendinnen. Welke film was dat?

Mail je antwoord voor 5 februari naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.